AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Mastöb ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Mastöb ile Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Mastöb ile Bir Araya Geldi

Malatya Sivil Toplu Örgütleri Birliği’nin düzenlediği toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ta katıldı.

04.04.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Sivil Toplu Örgütleri Birliği'nin düzenlediği toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ta katıldı.

Dedekorkut Restoranında sabah kahvaltısında gerçekleştirilen toplantıda MASTÖB'ün Malatya'daki kadın ve gençlik kolları yapılanması oluşturuldu. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASTÖB Genel Başkanı ve aynı zamanda Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ile yönetim üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasının ardından söz alan MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB olarak gençlere de görev verilmesi adına yeni oluşumlara gittiklerini ve bu kapsamda gençlik kolları oluşturduklarını söyledi. Birlik olarak üyelerinin hiçbir zaman siyasi görüşlerine bakmadıklarını belirten Gevrek, Malatya adına her zaman gayret gösterdiklerini söyledi. Önceliklerinin Malatya olduğunu ifaden Gevrek, sivil toplum örgütlerinin siyasi görüşlerin olmaması gerektiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, MASTÖB'ün başarısının Malatya Sivil Toplum kuruluşları adına çok önemli olduğunu belirterek, "Bugün Malatyaspor'a da MASTÖB olarak sahip çıkılması aslında tüm sivil toplum kuruluşlarının Malatyaspor'un arkasında olduğunun bir göstergesidir" dedi.

Yarın oynanacak olan Pendikspor maçına da değinen Başkan Çakır, önemli bir maça çıkacaklarını ve kazanmaları durumunda şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmış olacaklarını söyledi. Başkan Çakır, Malatyaspor'un yerinin aslında Süper Lig olduğunu belirterek 1.Lige çıkmasından sonra bu birliktelik ve beraberlik ile ertesi yılda bir üst lige daha çıkacaklarından hiç kuşkusunun olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Malatya'nın adının geçtiği her yerde olmalarının gerektiğini belirterek Malatya ile ilgili ne varsa ulaşmaya gayret ettiklerini söyledi. Çalık, Malatya ve Malatyaspor ile ilgili üstlerine ne düşüyorsa yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Çalık, yarın Malatya İnönü Stadyumunda lider olarak Pendikspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Yarın Malatyaspor maçında orada olacaklarını ifade eden Çalık, bütün Malatyalılar'ında bu maça gelerek takımlarına sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı. Pendikspor maçının çok önemli bir maç olduğunu belirten Çalık, kulüp başkanı Adil Gevrek'in 2 ay önceden kendilerini bu maça davet ettiğini söyleyerek "İnşallah aradaki bu 4 farkı daha da açarak bir üst lige çıkacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor'u el birliği ile üst lige çıkarmaya çalıştıklarını dile getiren Çalık, birlik ve beraberlikle üstesinden gelemeyecekleri hiçbir şeyin olmadığını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Mastöb ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement