AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması

"Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız"

11.04.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız" dedi.

Çelik, Gaziantep'teki temasları kapsamında iş adamı Mehmet Selim Memiş tarafından 23 Nisan Mahallesi'nde yaptırılan caminin açılış törenine katıldı. Memiş'e teşekkür eden Çelik, "Günü geldiğinde göçüp gideceğiz. İsimlerimiz ya mezar taşlarına ya da böyle hayır kurumlarına yazılacak. Vatandaşa hizmet edebilecek bir eser bıraktığınız zaman insanların hayır duasını alırsınız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de belediye başkanı olarak ilk resmi açılışa katıldığını ifade ederek, "Allah bizi mahcup etmesin. Hepinizin duasını bekliyorum. Allah güzel işler yapmayı bize nasip etsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilen camide cuma namazı kılındı.

Çelik, daha sonra Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Fadıloğlu'na ikinci kez başkanlığa seçilmesinden dolayı çiçek takdim eden Çelik, "Allah bu makamları hayırlara ve hizmetlere vesile etsin" dedi.

Şehitkamil'de de AK Parti'nin tercihinin halkın tercihi olduğunu vurgulayan Çelik, "Esas onay makamı halkımızdır. Şehitkamil halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ekip olarak halkımızı mahcup etmedik. 'İyi ki AK Parti'ye oy vermişiz, iyi ki AK Parti'yi tercih etmişiz' dediler. Biz de ekip olarak Gaziantep'i çok farklı bir noktaya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Fadıloğlu da desteklerinden dolayı Çelik ve parti teşkilatına teşekkür etti.

Ziyaretlere, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement