AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Havranlılarla Kucaklaştı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Havranlılarla Kucaklaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Havranlılarla Kucaklaştı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, 18 Mart törenleri için geldiği Havran’da vatandaşlarla kucaklaştı.

18.03.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, 18 Mart törenleri için geldiği Havran'da vatandaşlarla kucaklaştı.

Uğur, Kocaseyit köyüne gitmeden önce AK Parti İlçe Başkanlığı binasına geldi.

Burada Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Önder'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından esnaf ziyaretine, Ak Parti Belediye Başkan adayı Emin Ersoy ile beraber çıkan Edip Uğur, Havran esnafını ziyaret etti.

Havranlıların gibi Balıkesir'in her köşesindeki halkın hizmet almak istiyorsa, Ak Parti'den vazgeçmemesini isteyen Uğur, "Ak Parti'li belediyeler bu işi biliyor. En iyi referansımız genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan'dır. İstanbul'da yaptığı hizmetler Türkiye için yaptıkları ortada. Denizin için tren, dağın içinden yol geçiriyoruz. Bunlar eskiden hayaldi. Oylarınızı bölmeyin hizmet için tercihiniz AK Parti olsun. Hizmet durmasın"dedi. Edip Uğur'un Havran ziyaretine, milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, Havran Belediye Başkan adayı Emin Ersoy, İlçe Başkanı Erdal Önder ve çok sayıda partili katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, Havranlılarla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement