AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Genel Seçimlerde Çok İyi Bir Sonuç Beklediklerini İfade Ederek, 'Yaptıklarımızı En İyi Şekilde Halkımıza Maledersek İnanıyorum Ki Destek Artacak

22.01.2011 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, genel seçimlerde çok iyi bir sonuç beklediklerini ifade ederek, 'Yaptıklarımızı en iyi şekilde halkımıza maledersek inanıyorum ki destek artacak. Bir başka destek de doğrusunu söylemek gerekirse muhalefetin içinde bulunduğu durumdur. En büyük destek de muhalefetten' dedi.

Sivas'taki temasları kapsamında genel başkanlığını yaptığı Dil ve Edebiyat Derneğinin şube başkanlığını ziyaret eden Erdem, burada Vali Ali Kolat, AK Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya, derneğin şube başkanı Bilal Tırnakçı ve dernek üyeleri ile sohbet etti. Edebiyatla ve kültürle ilgili faaliyetlerin önemini vurgulayan Erdem, bilgisayarda F klavye kullanımının yaygınlaşmasının da önemli olduğunu söyledi. Okullarda F klavyeyi öğretmeye, kamu kurum ve kuruluşlarında da F klavye kullanmayı mecbur etmeye yönelik çalışmalarının olduğunu ifade eden Erdem, okul ve kamu kuruluşları dışındakilerin F veya Q klavye kullanabileceğini kaydetti.

Daha sonra kentteki bazı sendika ve sivil toplum kuruluşlarına da ziyaretlerde bulunan Erdem, son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Sivas ve ilçelerinde 3 gündür sürdürdükleri çalışmaları noktaladıklarınıbelirten Erdem, genel seçimler öncesi kentin nabzının sorulması üzerine, şunları söyledi:

'Sivas her zaman partimize desteği kuvvetli bir şekilde vermiştir. Çünkü partimizin vizyonu ile Sivas'ın beklentileri örtüşüyor. Sivas'ın değerleri bizim değerlerimiz. Biz halkımızın nabzını iyi tuttuğumuz kanaatindeyiz. Dolayısıyla halkın nabzını iyi tutanlar, halk tarafından da her zaman destek görür. Biz önümüzdeki seçimde çok iyi bir neticeyi bekliyoruz. İnşallah buradaki milletvekillerinin 5'ini de almayı düşünüyoruz. 5'te 5 yapmak gibi bir talebimiz var, bakalım talebimizi halkımız ne kadar karşılayacak. Umarız ki bu talebimizi görürler. Çünkü buna Sivas'ın ve Türkiye'nin ihtiyacı var. Sivil bir anayasayı inşallah güçlü bir iktidarla yapacağız.'

- 'EN BÜYÜK DESTEK MUHALEFETTEN'-

Erdem, genel seçimde ülke genelindeki beklentileri ile ilgili soruyu ise şöyle cevaplandırdı:

'Şu anda Türkiye için bir öngörüde bulunmak erken, ama çok iyi bir netice alacağımıza ben inanıyorum. Yani 2007'den daha kötü bir netice almayız, ondan daha iyi bir netice alacağımıza inanıyorum, çünkü o günden bugüne yaptığımız güzel hizmetler var. Halkı mutlu eden, halkın şu anda bizzat kullandığı, istifade ettiği bir sürü hizmetlerimiz var. Bunların da desteğe dönüşeceğine inanıyorum. Tabii bir şeyimiz daha var, her geçen gün teşkilatımız da güçleniyor, çok kuvvetli bir teşkilatımız var. Yaptıklarımızı en iyi şekilde halkımıza maledersek inanıyorum ki destek artacak. Bir başka destek de doğrusunu söylemek gerekirse muhalefetin içinde bulunduğu durumdur. En büyük destek de muhalefetten. Niye? Muhalefetin ülkenin sorunlarına, ülkenin dertlerine çözüm önerileri yok ki bir vizyonu yok. Niye oy versin muhalefete vatandaşımız, yani hangi beklentiyi karşılaması için oy verecek. Şu anda biz toplumun beklentilerini en iyi şekilde yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz, o kadar çok hizmet yaptık ki saymakla bitmez. Yalnız Sivas'a yaptığımız hizmetleri saysak, emin olun bir kitaptır. Bir kitap, kitapçık demiyorum, bir kitap. İlçelere yaptığımız hizmetleri tek tek saysak, isimlerini yazsak, onlar da birer kitapçık olur.'

Genel seçimler öncesi 39 il başkanının milletvekili adaylığı için istifa ettiğini belirten Erdem, Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun ise seçimde teşkilatın başında olmayı tercih ettiğini ifade ederek, 'Bu önemli bir özveridir, bundan dolayı da başkanımıza teşekkür ediyor, kendisini tebrik ediyorum' dedi.

Erdem, daha sonra merkez ilçe başkanının belirlenmesi konusunda basına kapalı olarak parti yetkilileri ve önerilen isimlerle görüşmeler yaptı.

(AHM-SEB) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement