AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması

''Türkiye'nin dışında kan ve gözyaşı olmayan İslam ülkesi var mı? Mesele Recep Tayyip Erdoğan değil, mesele Türkiye'dir''

15.03.2014 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, " Türkiye'nin dışında kan ve gözyaşı olmayan İslam ülkesi var mı? Mesele Recep Tayyip Erdoğan değil, mesele Türkiye'dir" dedi.

Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ile Rize Kendirli Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erdem, sokak olaylarının amacının, Türkiye'yi Mısır, Suriye gibi ülkelere çevirmek olduğunu söyledi. Bu provokasyonlara karşı birlik olunması gerektiğini vurgulayan Erdem, "Türkiye'nin dışında kan ve gözyaşı olmayan İslam ülkesi var mı? Mesele Recep Tayyip Erdoğan değil, mesele Türkiye'dir" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dünya lideri olduğunu ifade eden Erdem, şöyle devam etti:

"Çözüm süreci çok önemli bir olaydır. Zamanında Tayyip Erdoğan'a, 'Kürt meselesini çözün, sizi Nobel'e aday gösterelim' diyenler, çözüm sürecinin başarıyla sürdüğünü görünce, süreci baltalamak için başka yollara başvurmaya başladılar. Paralel yapı devreye sokuldu. 30 Mart'taki seçim sadece Türkiye'nin seçimi değil, tüm İslam dünyasının seçimidir. Filistinli, Mısırlı, Suriyeli mazlumlar, bu seçimden sonra ya sevinecek ya da üzülecek. Avrupa'da pembe, sarı, turuncu devrimler oldu. Ama biz dört tane çapulcuya bu ülkeyi bırakmayız. Çünkü Türkiye'de demokrasi var. Türkiye'de iktidar problemi yok, muhalefet problemi var. Şimdi muhalefeti de yapamıyorlar. O yüzden sokakları hareketlendiriyorlar. İftira ediyorlar, namertçe. O yüzden bu seçim çok önemli, 31 Mart'ta yepyeni bir Türkiye olacak."

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk-

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk ise tüm saldırılara rağmen Başbakan Erdoğan'ın çelik gibi durduğunu ifade etti.

Hükümete karşı düzenlenen komploya askerin alet olmadığını ve dışarıda durduğunu söyleyen Külünk, şunları kaydetti:

"Bunun üzerine yeni bir taşeron bulundu. 17 Aralıkçılar ile Geziciler aynıdır. Derin Ergenekon çetesi de aynı yerdedir, aynı yerden beslenmektedir. Şimdi CHP ile kol kola girdiler. Oylarımızı böldürmeyiz. CHP'deki cumhuriyetçi ve devletçilere, MHP'deki yürekli ve vatanseverlere, Saadet Partisi'ndeki Anadolu geleneğimizi devam ettirenlere sesleniyorum. Hepimizin yanı, Tayyip Erdoğan'ın yanıdır. Onun yanında saf tutma zamanıdır. Bu sürecin mazereti ve şartı yok. Şartsız, mazeretsiz Erdoğan'ın yanındayız."

Rize Kendirli Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Enginoğlu ise hemşehrileri olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kayıtsız şartsız güvendiklerini, arkasında olduklarını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem ve beraberindekiler, daha sonra Sivas Kızılelma Köyü Derneği'ni ziyaret etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement