"Karalama Kampanyalarıyla Netice Almaya Çalışıyorlar" - Son Dakika
Güncel

"Karalama Kampanyalarıyla Netice Almaya Çalışıyorlar"

AK Parti'li Ekrem Erdem, "Bugün AK Parti'nin projeleriyle hizmetleriyle yarışamayanlar karalama kampanyalarıyla netice almaya çalışıyorlar." dedi.

28.03.2014 14:43  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Bugün AK Parti'nin projeleriyle hizmetleriyle yarışamayanlar karalama kampanyalarıyla netice almaya çalışıyorlar" dedi.

Ekrem, partisince Sultangazi'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 11 yıldır hizmetlerle vatandaşları mahcup etmediklerini, bu yüzden onurla gururla halkın huzuruna çıktıklarını söyledi.

Hizmetlerin süreceği vaadinde bulunan Erdem, "Bugün AK Parti'nin projeleriyle hizmetleriyle yarışamayanlar karalama kampanyalarıyla netice almaya çalışıyorlar" diye konuştu.

"Özellikle bir paralel yapı, bir örgüt, bir şebeke ise adete ülkemize savaş açmış durumda" ifadesini kullanan Erdem, meselenin hırsızlık ve yolsuzluk olmadığını dile getirdi.

Dünyanın dört bir yanındaki yoksullara ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Erdem, "Yoksulumuzu, dulumuzu, yetimimizi, engellimizi ihmal etmedik, aç, açık kimse bırakmadık" ifadesini kullandı.

Erdem, vatandaşların verdiği desteğe teşekkür etti, bu desteğin 30 Mart'ta da sürmesini istedi.

Bu arada konuşma öncesi partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Erdem, AK Parti Sultangazi Belediye Başkan adayı Cahit Altunay ve partililerle bazı cadde ve sokaklarda seçim otobüsüyle tur attı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Karalama Kampanyalarıyla Netice Almaya Çalışıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement