AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen divan kurulu istişare toplantısına katılmak üzere Muş’a geldi.

14.03.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen divan kurulu istişare toplantısına katılmak üzere Muş'a geldi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Ekrem Erdem, seçim çalışmaları çerçevesinde Hakkari ve Bitlis'teki programlarının ardından Muş'a geldiğini söyledi. Konuşmasında Belediye Başkanı Necmettin Dede'ye teşekkür eden Erdem, Dede'nin emekliliğinin keyfini Ankara'da sürdürebileceğini ama bunun yerine memleketine hizmete geldiğini belirtti. Dede'nin çok güzel hizmetler yaptığını dile getiren Erdem, partiye küsen adayları eleştirerek şöyle konuştu:

"Belediye Başkanımız Sayın Necmettin Dede, emekliliğin keyfini Ankara'da sürdürebilirdi. Burada yerel hizmet etmenin ne kadar zoru olduğunu hepimiz biliyoruz, Sayın Dede de bu zorluğu seçti. Doğup büyüdüğü memleketine, eşine, dostuna yerelde hizmet etmeyi seçti ve gerçekten de güzel hizmetler yaptı. Partim ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum. Bir başka güzellik de, bir görev değişikliği var. Bunu söylemek kolaydır ama herkes bunu kabullenmiyor. Hatta belediye başkanlığındaki değişikliği bırakın, hasbelkader aday olmuş ve adaylığın sonra aday yapılmayınca çekip gidenler var. Kırgınlığını ve küskünlüğünü ortaya koyuyor. Makam verilirken AK Partilisin, makam verilmediği zaman başka bir partilisin. Demek ki bunların derdi ne partidir ne de davadır. Adaylık verirken iyi de vermeyince niye kötü oluyor. İşte adamlık, particilik burada ortaya çıkıyor. Ben bu bakımdan Sayın Dede'yi kutluyorum. İşte AK Parti, Türkiye'de bunu özellikle oturtmaya çalışıyor."

30 Mart seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olduğunu belirten Erdem, "Bu seçim belediye başkanı, belediye meclisi, il genel meclisi seçimi değil. Bu seçimlerde kimin belediye başkanı olduğu önemli değil. Hangi partinin ne kadar oy aldığı önemlidir. Allah'a ne kadar hamdetsek azdır. Kime gitsek alnımız ak, başımız dik. O kadar muhteşem işler yaptık ki, teveccüh de o nebze arttı. 2002 yılında nasıl bir ülke devraldığımızı herkes hatırlıyor. Bu millet 2002'de yüzde 34, 2007'de yüzde 47 ve 2011'de yüzde 50 oy verdi. Halbuki geçmişte iktidar partilerinin oyları düşerdi. AK Parti, bu kadar saldırılara rağmen, AK Parti'nin karşısında bütün partiler, bütün odaklar ittifak yaptıkları halde AK Parti'nin oyu artmaya devam ediyor çünkü iktidar becerikli bir iktidardır. Eskiden iktidar olmayan, muktedir olamayan siyasetçiler iktidarı yıpratıyordu. AK Parti gibi hizmet eliyle destan yazan, hayal ötesi hizmetler yapan bir parti iktidarı yıpratmaz. Yaptığımız bu hizmetleri 2002 yılında yapacağız deseydik kimse inanmazdı. Bugün en düşük memur maaşı bin dolar. İktidara geldiğimiz zaman 200 dolar bile değildi. O gün 11 yıl sonra en düşük memur maaşı bin dolar olacak, deseydik gerçekçi görülmezdi" dedi.

Daha basına kapalı devam eden toplantıya AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Belediye Başkan Adayı Feyat Asya ile partililer katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement