AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop\'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, "Biz halkın beklentilerine cevap verecek adayla seçime gidiyoruz" dedi.

21.07.2014 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, "Biz halkın beklentilerine cevap verecek adayla seçime gidiyoruz" dedi.

Sinop'un Türkeli ilçesi Güzelkent beldesinde sahil düzenleme açılışı ve iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Jandarma Komutanı Albay Osman Coşkun, Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Bugün bu güzel mekanda güzel bir günde, günün güzel bir saatinde iki hayırlı iş için bir arada bulunuyoruz. Bunlardan bir tanesi Güzelkent'imize kazandırılmış olan çevre düzenlememizin açılışını yapıyoruz. Özellikle bu noktada emeği geçen başta tabi bu işin sahibi mahallemizin muhtarını tebrik ediyorum, kaymakamımızı tebrik ediyorum, valimizi tebrik ediyorum, İl Özel idaresi'ni ve Güzelkentlileri tebrik ediyorum. İşte biz milletçe buyuz. Biz kazandıklarımızı ve biriktirdiklerimizi halkımıza sunmasını bilen bir milletiz. En iyi yaptıklarımızdan birisi de ulaştırmadır. Çünkü uzak yerleri yakın etmek, ulaşımı en seri şekilde yapmak en önemli görevlerden bir tanesi. Bunu da gerçekten dünyaya parmak ısırttıracak, dostları sevindirecek, gerçekten bölünmüş yollarla Türkiye'yi Allah'a şükürler olsun donattık. İktidara geldiğimiz gün Bolu Tüneli'ni yapamayan bir Türkiye ile karşı karşıyaydık. Bir tüneli yapamayan ülkeden bugün buralara geldik ve Allah'ın izniyle daha da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Gazze'de yaşanan olaylara değinen Erdem, "Maalesef her Ramazan İslam dünyasını üzen, bizleri kahreden bir takım olaylarla maalesef karşı karşıya bulunuyoruz. Asrın başında aynı ülkenin çocuklarıydık. Filistin bizim ülkenin insanıydı. İşte haritayı çizenler biraz güneyden çizmiş olsalardı belki oralar bizim ülkemizin bir parçasıydı. Ama maalesef o günkü dünyayı tanzim edenler sınırları öyle yaptılar ve bugün gerçekten Filistinliler şimdi şu saatte kan ve gözyaşı içerisinde bulunuyorlar. Bombalar acımasızca çocukların, kadınların üzerine yağdırılıyor. Biz bugün burada iftarımızı yaparken onlar kanları ile şahadet şerbetini içiyorlar ve maalesef dünyada ciddi bir duyarsızlık var. Dün Mısır'da aynı duyarsızlığı gördük, Suriye'de aynı duyarsızlığı gördük ve bugünde Filistin'de aynı duyarsızlıkla karşı karşıyayız. Orantısız bir güç kullanan İsrail bugün maalesef soykırımı yapıyor, insanları katlediyor. ABD, AB, Batı da bunlara seyirci kalmaktan öte bizzat bu caniliğe ve barbarlığa taraf olmuş durumdalar. Biz Türkiye olarak bu onur mücadelesinde sizden aldığımız destekle Filistin'in yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Er geç, bugün ya da yarın Müslümanlara zulüm edenler bu zulmün altında kalacaklar, o kan gölünde onlar boğulacaklar. Bugün dünyada sesi net bir şekilde çıkan bir ülke var Türkiye. Bir lider var o da Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

Ekrem Erdem, "30 Mart'ta beklentilerin aksine AK Parti güçlü bir şekilde çıktı, demokrasi kazandı. Şimdi Allah'ın izni ile 10 Ağustos'ta bir seçim olacak. Biz halkımıza güveniyoruz. Biz adayımızı belirlerken halkımıza sorarak belirledik. Halk 30 Mart'ta olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir ismi işaret ediyor, Recep Tayyip Erdoğan. Biz halkın beklentilerine cevap verecek adayla seçime gidiyoruz. Seçim halkla yapılır, halk dayatmayı kabul etmez, halk beklentilerine cevap veren adayla karşısına çıktığında halktan destek alırsın. Karşımıza bir çatı adayı çıkarttılar, istişare ile seçtiklerini söylediler, ama sonradan gördük ki istişare formaliteymiş. Ceplerine koymuşlar bir ismi kapı kapı dolaşıyorlar. En yakınları genel başkan yardımcıları ilan edildiğinde şaşkınlıklarını ortaya koydular. Burası zor bir bölge herkesin bundan sonra Cumhurbaşkanlığı yapması yok, diri, adam gibi adam, dik durabilen, one minute diyebilecek kişilerin Cumhurbaşkanı olması gerekir. Önümüzde yapacağımız iki şey var. Birincisi terörü bitirmek. Terörü kim bitirir? Allah'ın izniyle biz bitiririz. Kim bitirir? Recep Tayyip Erdoğan gibi dirayetli, kararlı, duruşu net olan liderler bitirir. Böyle bir liderin Cumhurbaşkanlığında Allah'ın izniyle bu millet terörü de bitirecek, bu millet toplumsal olarak kucaklaşacak" şeklinde konuştu.

Erdem'in konuşmasının ardından kürsüye çıkan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, yağan yağmurun artması ile konuşmasını yarıda kesmek zorunda kaldı. Konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. Yemek sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem vatandaşlarla sohbet etti. Yağmur nedeni ile açılış merasimi gerçekleştirilemedi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement