AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop\'ta

"Terörün arkasında dış güçler var"

21.07.2014 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, terörün arkasında dış güçlerin olduğunu söyledi.

Erdem, Sinop temasları kapsamında Belediye Kültür Sanat Merkezi'nde, AK Parti Gerze İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdem, AK Parti iktidarında birçok sorunu çözdüklerini söyledi.

Geçmişte gündeme getirilemeyen sorunların bugün bir bir çözüme kavuşturulduğunu kaydeden Erdem, "Vatandaşlarımızın beklentilerini bir bir çözüyoruz. Öyle sorunları ortadan kaldırdık ki, konuşulması bile bu ülkede mümkün değildi. Şimdi konuşmadan öte hayata geçirdik. Türkiye aradığı iktidarı 2002'de AK Parti'de buldu. Artık Türkiye büyük bir ülke. Daha da güzel günler olacak. Önümüzde iki bayram var. Ramazan bayramı ve demokrasi bayramı. Demokrasi düşmanlarına inat bayramlarınız şimdiden kutlu olsun" diye konuştu.

Türkiye'de terör sorununun ortadan kalktığını vurgulayan Erdem, konuşmasına şöyle devam etti:

"İki yıla yakındır cenaze gelmiyor. Şehitlerimize ağlamıyoruz. O dağda ölen ister terörist, ister asker olsun. Neticede bu ülkenin çocuğu, iyi yetiştirseydik de dağa çıkmasaydılar. Mühendis olsaydılar, bilim adamı olsaydılar kötümü olurdu. Terörün arkasında dış güçler var, bu açık. Terör bitmeye başlayınca, çözüm süreci devreye girince DHKPC'yi devreye soktular. Baktılar ki Türk, Kürt sorunu bitiyor, mezhep sorunu ortaya soktular. Biz bu ülkeyi birlikte koruduk." - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sinop'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement