Abdulhamit Gül: İsrail Yöneticileri En Kısa Zamanda Yargılanacaktır - Son Dakika
Güncel

Abdulhamit Gül: İsrail Yöneticileri En Kısa Zamanda Yargılanacaktır

Abdulhamit Gül: İsrail Yöneticileri En Kısa Zamanda Yargılanacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Masum insanları öldüren İsrail'in eli kanlı yöneticileri, uluslararası mahkemede en kısa zamanda yargılanacaktır." dedi.

25.07.2014 03:48  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, "Masum insanları öldüren İsrail'in bu eli kanlı yöneticileri uluslararası mahkemede en kısa zamanda hesap verecektir, yargılanacaktır" dedi.

Gül, Çankırı'da Belediye tarafından Atatürk Bulvarı'nda verilen sokak iftarına katıldı ve vatandaşlarla sohbet etti.

İftarın ardından yaptığı konuşmada, Türkiye, birlik beraberlik içerisinde iftar yaparken, Gazze'de çok acı hadiselerin yaşandığını ifade eden Gül, ''Terör devleti İsrail'in yaptığı soykırım neticesinde bine yakın Filistinli'nin şehit olduğunu" söyledi. Gül, şöyle konuştu:

''Bunların birçoğu da sivil vatandaş. Kadınlar, çocuklar orada gezen ya da öldü mü kaldı mı diye yakınlarını arayan masum insanlar. İşin diğer bir acı tarafı da dünyanın buna sessiz kalması. Dünyadaki halklar tepkisini koyuyor ama devlet başkanları, liderleri düzeyinde bakıldığında orada insanlık öldürülürken kimsenin ciddi anlamda sesi çıkmıyor. Bu da insanlığın bir başka boyutuyla öldürüldüğünü ortaya koyuyor. Masum insanları öldüren İsrail'in bu eli kanlı yöneticileri, uluslararası mahkemede en kısa zamanda hesap verecektir, yargılanacaktır. Zulüm yapan hiçbir gücün yaptığı zulüm yanına kar kalmamıştır, hesabını vermiştir. İsrail'de en kısa zamanda uluslararası mahkemelerde yargılanacaktır."

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Gül, 10 Ağustos'ta ilk kez halkın kendi oyuyla cumhurbaşkanını seçeceğini dile getirdi.

Bu seçimde milletin ferasetiyle Başbakanın ilk seçilmiş cumhurbaşkanı olarak seçileceğine inandığını aktaran Gül, ''Bu sayede gerek bölgemizde gerekse dünyada yaşanacak hadiselerde Türkiye'nin sesinin daha da yüksek çıkacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdulhamit Gül: İsrail Yöneticileri En Kısa Zamanda Yargılanacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement