AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Kılıçdaroğlu'na 'Günaydın, Üsküdar'da sabah oldu' diyorum.

23.05.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, "Kılıçdaroğlu'na 'Günaydın, Üsküdar'da sabah oldu' diyorum. Bu millet Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine, projesine inanmıyor" dedi.

Gül, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Gaziantep Tır ve Kamyoncular Kooperatifini ziyaret etti.

Temel felsefelerinin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" olduğunu belirten Gül, insanı merkeze alan yönetim tarzını benimsediklerini vurguladı.

Gaziantep için tarihi bir projeyi çok sıkı takip ettiklerini anlatan Gül, Amanos Tüneli ile Gaziantep'in Hatay'a bağlanacağını kaydetti. Gül, projeyle, nakliye taşıma işleri merkezinin Gaziantep olacağını dile getirdi.

Suriye ilişkilerinin daha da toparlanacağını ifade eden Gül, bütün bunların 7 Haziran'da AK Parti'ye verilecek güçlü destekle sağlanacağını söyledi.

Türkiye'deki koalisyon dönemlerine değinen Gül, şöyle konuştu:

"Koalisyonlar döneminde muhatap bulamazdınız, ticaret olmazdı, sanayi dönmezdi, çark dönmezdi. Dönmeyince ne olurdu? Kamyonlar, tırlar kontak kapatıp akşama kadar otururlardı. İnşallah Türkiye'de yine istikrarlı bir yönetim, güçlü bir AK Parti iktidarıyla ekonomik olarak daha da güçlü hale geleceğiz. Şu ana kadar devletin iki yakasını AK Parti bir araya getirdi ama şimdi birebir mazotuyla, kamyonuyla, lastiğiyle, artık bireysel olarak cebinize para daha güçlü girecek. Eskiden Gaziantep'te 600 milyon dolar civarında ihracatı vardı, şu anda 6,5 milyar doları geçti ve daha da artacak. Böyle olunca sizler kazanacaksınız."

CHP'nin projelerini anımsatan Gül, "CHP, AK Parti'nin yıllar önce uyguladığı projeleri ısıtıp ısıtıp kendisininmiş gibi sunmaya çalışıyor. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'nun Stratejik Derinlik'te yazdığı eksen şehir, merkez şehirleri alarak, Türkiye'de bulmuş gibi, milleti aldatmaya yönelik açıklamalar yapıyor" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun hem seçim bildirgesi hem açıkladığı projelerin, Türkiye'nin aldığı mesafelerin çok gerisinde bulunduğunu belirten Gül, "Kılıçdaroğlu'nun hayal ettiği şeyleri AK Parti yapmış, uygulamış, hayata geçirmiş. Kılıçdaroğlu'na 'Günaydın, Üsküdar'da sabah oldu' diyorum. Bu millet Kılıçdaroğlu'nun vaatlerine, projesine inanmıyor. AK Parti'nin yaptığı hizmetler ortada. Onlar konuşuyor, AK Parti yapıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Gül, ziyaretinin ardından Şehitkamil ilçesinde bir işletmenin açılışını yaptı.

Açılışta, Gaziantep'in huzurun da lokomotif şehri olduğunu kaydeden Gül, "Ay yıldızlı bayrak altında Gaziantep'te bir arada olmamızı kimse engelleyemeyecek. Huzurumuzu, birliğimizi kimse bozamayacak. Gaziantep'e bugün dahi gelip yerleşen herkes Gaziantep'in gerçek sahibidir, Gaziantep hepimizin ortak kimliğidir" görüşünü paylaştı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement