AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, Manisa'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, Manisa'da

Gül, Manisa'daki AK Parti'li belediye başkanları ile büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi.

16.11.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Manisa'daki AK Parti'li belediye başkanları ile büyükşehir ve ilçe belediye meclisi üyeleriyle toplantı yaptı.

Gül, AK Parti Akhisar İlçe Başkanlığı Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği Manisa'da, partisinin yerele yönetimlerde yer alan üyeleriyle bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

Manisa'daki AK Partili ilçe belediye başkanı ile Manisa Büyükşehir ve ilçe belediye meclisi üyesi olan partililerin katıldığı toplantının açılışında konuşan Gül, 30 Mart seçimlerin ardından Manisa'daki 17 ilçeden 11'ini AK Parti adaylarının kazandığına işaret etti.

Gül, yapacakları değerlendirmelerle daha iyi sonuçlara nasıl ulaşabilecekleri konusunu ele alacaklarını ifade ederek, bu noktada yaşanan sorunları masaya yatırılarak, meclis üyelerinden gelen talepleri dinleyeceklerini kaydetti.

-Manisa, Eskişehir ve Hatay'a özel önem

Manisa, Eskişehir ve Hatay büyükşehir belediyelerinin, belediye başkanlıklarını kaybetmelerine karşın meclis çoğunluğunun AK Parti'de olması nedeniyle kendileri açısından ayrı öneme sahip olduğunu ifade eden Gül, şunları söyledi:

"Başkan yardımcılarımızla meclis çoğunluğu bizde olan Hatay, Manisa ve Eskişehir'de çok özel bir gayret gösteriyoruz. Yakın bir zamanda, sadece bu merkezlerle ilgili grup kararların nasıl alınması, teknik destek ve diğer konularla ilgili genel merkezimizle konuştuk. İlk fırsatta bu 3 ilimizle ilgili önce mahallinde, sonrasında genel merkezimizle olmak üzere bizim sürekli olarak gündemimizde."

Toplantıya, AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş ve Uğur Aydemir ile AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur da katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül, Manisa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement