AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması

"Her türlü iftirayı, montaj kaset, aklınıza gelen her türlü kötülüğü kara olarak sürmek isteyenler.

16.03.2014 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, "Her türlü iftirayı, montaj kaset, aklınıza gelen her türlü kötülüğü kara olarak sürmek isteyenler. Allah aşkına Melih Gökçek size ne kötülük yaptı? Lokman Ertürk size hangi kötülüğü yaptı? Recep Tayyip Erdoğan hangi kötülüğü yaptı?" dedi.

Partisinin, Kazan ilçesindeki mitingine katılan Kapusuz, Milli Egemenlik Parkı'nda halka hitap etti.

Bu seçimlerin bir yerel seçim olmanın ilerisinde, bir milletin, bir devletin beka meselesi olduğunu ifade eden Kapusuz, şöyle konuştu:

"Özellikle post modern darbenin, darbecilerin en son örneği olan dost darbecilere bir şey hatırlatmak istiyorum. Kapı kapı dolaşıp iftira kampanyaları yürütenlere bir şey söylemek istiyorum. Sorum şu; ey bu konuda duyarsız, dikkatsiz, her türlü iftirayı, montaj kaset, aklınıza gelen her türlü kötülüğü kara olarak sürmek isteyenler. Allah aşkına Melih Gökçek size ne kötülük yaptı? Lokman Ertürk size hangi kötülüğü yaptı? Recep Tayyip Erdoğan hangi kötülüğü yaptı? Siz bugün sokaklarda şiddet çıkartmak, kavga çıkartmak genlerinde olan, hatırlayanlar çok iyi bilir. 80 öncesinde 5 bin evladımızın şehit olmasında, adeta birbirlerini yok etmesinde parmağı olanlar, bir evladımızın vefatını bahane ederek Gezi'de olduğu gibi sokakları yakmaya yıkmaya ve bir kör döğüşü başlatmaya çaba sarf ediyorlar."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Büyükşehir Belediyesinin Kazan ilçesi ile ilgili projelerini de anlattı.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın yaptığı seçim vaatlerine de değinen Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Mansur Yavaş, '52 otobüs bileti 10 lira, su 10 lira, bütün servis araçları bedava' diyor. Hepsi senede 1 katrilyon 6 yüz trilyon Lira tutuyor. 5 senelik belediye başkanlığında 8 katrilyon lira tutuyor. Benim Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 5 senede yaptığım yatırımın tamamı 5 katrilyon. Yahu arkadaş nereden bulacaksın bu parayı? İmar rantlarından bunu karşılayacağını söylüyor. Oysa İmar kanununda belediye plan yaptığı zaman, vatandaştan üzerine konut veya iş yeri yapacak tek bir hisse alamaz yasal olarak. Böyle bir mevzuat yok, yalan söylüyor, insanları aldatıyor."

Konuşmaların ardından AK Parti genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Milletvekili Nurdan Şanlı, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve beraberindekiler, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Aile Yaşam Merkezi, Osmanlı köprüsü ve İtfaiye Grup Amirliği binalarının açılışını yaptı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement