Numan Kurtulmuş, Ordu'da - Son Dakika
Güncel

Numan Kurtulmuş, Ordu'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'da konuştu.

23.03.2014 17:59  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'da, Akpınar beldesi ve Çaybaşı ilçesinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.

Çaybaşı ilçesinde yapılan mitingde konuşan Kurtulmuş, farklı kesimlerin gayrimeşru yollarla AK Parti iktidarına zarar vermeye çalışarak Türkiye'nin önünü kesmeye çalıştıklarını söyledi.

Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"AK Parti'yi, hükümeti indirmek istiyorlar. Eyvallah, bitireceksiniz, bunun yolu var. Güçleri yetmez, onun için farklı yollara başvuruyorlar. Eğer gerçekten istiyorsanız gelin milletin içine, gelin milletin çarşısına projelerinizi anlatın, fikirlerinizi anlatın, millete tekliflerinizi anlatın. Milletin gönlüne, milletin zihnine girin, millet size oy versin, sandıktan çıkan milleti yönlendirsin. Bunun yolu budur."

Kurtulmuş ayrıca şunları kaydetti:

"Sandıktan çıkamayacaklarını bilenler farklı yollara başvuruyorlar, sokakları karıştırıyorlar, insanları dinliyorlar. Fitne, fesat çıkartıyorlar, kirli ittifaklar yapıyorlar ve bu milletin başına çoraplar örmeye çalışıyorlar. Bu ülkeyi yönetemez hale getirmek istiyorlar, bu ülkeyi bölüp parçalamak istiyorlar ama yanıldıkları bir hesap var. İçeride, dışarıda sivil toplum kuruluşları, düşünce kuruluşları bir araya geliyorlar, hesap kitap yapıyorlar, 'şu kadar insanı dinlersek şu kadar malzeme çıkar, şu montajları yaparsak şu çıkar, şu gazetelerde şu yazıları yazarsak şu olur, şununla şunu ittifak yaptırırsak şu olur ve AK Parti'yi yıkarız, Türkiye'nin önüne engel koyarız' zannediyorlar. Geçti o günler, o devirler çok oldu geçeli." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Numan Kurtulmuş, Ordu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement