AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara ilişkin, "Devlet kayıp vermek pahasına orada teröristle tek tek mücadele etti, şu ana kadar 3 binden fazla terörist enterne edildi.

16.10.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara ilişkin, "Devlet kayıp vermek pahasına orada teröristle tek tek mücadele etti, şu ana kadar 3 binden fazla terörist enterne edildi. Mücadele devam edecek. Türk bayrağının yanına başka bir bayrağın dikilmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Gördes ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen programda mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Burada konuşan Özdağ, AK Parti dışındaki partilerin iktidar şansının bulunmadığını, CHP'nin yüzde 25, MHP'nin de yüzde 15 oy aldığını,  bu rakamlara da iktidar olunamayacağını belirtti.

Özdağ, HDP'nin 7 Haziran seçiminde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde baskıyla oy aldığını, doğuda "açık oy" kullandırttığını savunarak, "Onlar istiyorlar ki sandıktan HDP çıksın. 'Vatandaşa baskı yapalım, tehdit edelim, oğlunu-kızını kaçıralım, sürülerini kaçıralım, ceza keselim, mahkemelerde yargılayalım' diyorlar. Sonra da bu demokrasi olacak öyle mi? Dünyada böyle bir demokrasi yok. Böyle bir demokrasiyi Hitler, Saddam, Mussolini, Stalin yapmıştı" diye konuştu.

HDP'nin Çözüm Süreci'ne inanmadığını savunan Özdağ, şöyle devam etti:

"Selahattin Demirtaş denilen bir adam var. Diyor ki 'Recep Tayyip Erdoğan barışı bozdu.' Madem öyle 3 yıl boyunca 61 kişiyi neden öldürdünüz. Bine yakın bombalı eylemi neden yaptınız? İnsanları neden yargıladınız? 10 bine yakın çocuğu neden dağa kaçırdınız? Bir yandan Türkiye'de vicdani retçi olmak istiyorlar bir yandan da çocukları dağa götürüyorlar. Suriye'ye götüreceklermiş, devlet kuracaklarmış, özerklik ilan edeceklermiş. Sen kimsin? Ne özerkliği, ne Kürdistan'ı? Burası Türkiye ve Kürtlerle birlikte yaşıyoruz. Doğu ve Güneydoğu'da bazı şehirlerde özerklik ilan etmek için sokaklarda hendekler kazıldı. Devletin kayıp vermek pahasına orada teröristle tek tek mücadele etti, şu ana kadar 3 binden fazla terörist enterne edildi ve mücadele devam edecek. Türk bayrağının yanına başka bir bayrağın dikilmesine izin vermeyeceğiz."

Yerli otomobil

Prototip lansmanı yapılan yerli otomobile ilişkin kamuoyunda çeşitli tartışmaların yaşandığına işaret eden Özdağ, herkese inat yerli otomobilin yapılacağını vurguladı. Özdağ, "Yerli arabayı yapacağız ve buradan yurt dışına ihracat edeceğiz. İtalyanlar yapıyor, biz neden yapmayalım. Fransa yapıyor da biz neden yapmayalım. Onların arabalarını kullanıyoruz. Kore'yi biz kurtardık. Şimdi dünya markası. Bir tane cep telefonu ile Türkiye'den daha fazla para kazanıyorlar. Biz neden yapmayalım, biz geçmişte Osmanlı değil miyiz?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement