AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bizi, 7 Haziran'da yoklukla imtihan ettiniz.

07.11.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bizi, 7 Haziran'da yoklukla imtihan ettiniz. Yoklukla imtihan her kişinin harcıdır. Herkes yoklukta eşittir. 1 Kasım'dan bu yana da varlıkla imtihan oluyoruz. Varlıkla imtihan olanlar er adamlardır, er kişi olanlardır" dedi.

Özdağ, beraberinde AK Parti'den Manisa Milletvekili seçilen Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile Sarıgöl ve Salihli ilçelerini ziyaret etti.

Salihli halkına teşekkür eden Özdağ, verdikleri sözlerin bir yıl içerisinde yerine getirileceğini söyledi.

Birilerinin gayesinin CHP, MHP, HDP koalisyonu kurulması olduğunu anlatan Özdağ, şunları söyledi:

"Bunu başaramayınca CHP'yi bize yamamaya çalıştılar. Biz, CHP'ye kısa vadeli koalisyon hükümeti teklif ettik. Kabul etmediler, iyi ki de kabul etmemişler. Çünkü onlarla doku uyuşmazlığımız var. Onlar, Beşiktaş'ın Çarşı Grubu var ya, her şeye karşı, bu CHP'de her türlü kalkınmaya, özgürlüğe, başörtüsüne katsayı adaletsizliğine karşı. Ardından MHP'ye teklif ettik. Devlet Bahçeli'nin önüne altın bir tepside, altın bir kase içinde 10 tane bakanlık teklif ettik. Aynı 1999 yılında düğmeyi yanlış iliklediği gibi, 2010 yılında düğmeyi yine yanlış ilikledi. O zaman referandumda hayır dedi. O hayır dediğinden beri de milliyetçilere, MHP'ye, ülkücülere bu adam hayır etmedi. Hayır da hayır var diyordu. Koalisyona hayır diyordu. 1 Kasım geldi ve seçimler oldu. Hayırda hayır olduğu doğruymuş."

" Türkiye'nin milletvekilleri olacağız"

Türkiye'nin milletvekilleri olacaklarını vurgulayan Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizi, 7 Haziran'da yoklukla imtihan ettiniz. Yoklukla imtihan her kişinin harcıdır. Herkes yoklukta eşittir. 1 Kasım'dan bu yana da varlıkla imtihan oluyoruz. Varlıkla imtihan olanlar er adamlardır, er kişi olanlardır.

Bize oy vermeyen CHP'liler, MHP'liler, Kürt'ü, Türkmen'i, Alevi'si, Sünni'si hiç fark etmez. Biz herkesin milletvekiliyiz. Seçimlere giderken, 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'i dedik. Recep Tayyip Erdoğan, hastaneler, yollar, otobanlar, 194 üniversite, bunun gibi yüzlerce yatırım yaptı. Seçimlerde birisi gökleri vaat etti, aldığı oy yüzde 25. Diğeri denizleri vaat etti aldığı oy ortada. Herkes söz verebilir. Ama söz vermek önemli değildir. Sözü veren adam önemlidir. Recep Tayyip Erdoğan, söz verdi ve yaptı. Şimdi de Ahmet Davutoğlu söz veriyor. Söz verdi mi yapar. Esnaflar, işçiler, memurlar, öğrenciler, astsubaylar, polisler, 1 yıl sonra verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmiş olacağız."

Sarıgöl'e teşekkür ziyareti

Daha sonra Sarıgöl'e giden Özdağ ve beraberindeki milletvekilleri ilçe girişinde çiçeklerle karşılandı.

Sarıgöllülere teşekkür eden Özdağ, milletin kaosu reddettiğini huzur içinde yaşamak istediğini belirtti.

Özdağ, "Bakınız bizler seçimlerde vadedilenleri, ilk yüz gün içinde hayata geçirmek için çalışmaktayız. Ülkemizde 10 milyon emeklimiz var bunlara da zam yapılacak. Kadın girişimcilere de işyeri açmaları için 250 bin lira yardım yapılıyor. Biz dışarıya bir satıyoruz ama dışarıdan üç alıyoruz. Neler satıyoruz üzüm, zeytinyağı ve tütün satıyoruz. Artık bundan sonra her türlü işleri kendimiz yapacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement