AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mehmet Ali Şahin'in salona girmesi Salondan görüntü Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması Mehmet Ali Şahin'in konuşması Mehmet Ali Şahin'in kura çekmesi Bir kadının Mehmet Ali Şahin'den oğlu için iş istemesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Allah'ın izniyle ne vadetmişsek yerine getirmeye çalışan bir iktidarız" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bir siyasetçi ve idareci için en önemli mutluluğun, verilen sözü yerine getirebilmek ve milletin hayır duasını alabilmek olduğunu söyledi.

12.02.2016 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mehmet Ali Şahin'in salona girmesi

Salondan görüntü

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

Mehmet Ali Şahin'in konuşması

Mehmet Ali Şahin'in kura çekmesi

Bir kadının Mehmet Ali Şahin'den oğlu için iş istemesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

"Allah'ın izniyle ne vadetmişsek yerine getirmeye çalışan bir iktidarız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, bir siyasetçi ve idareci için en önemli mutluluğun, verilen sözü yerine getirebilmek ve milletin hayır duasını alabilmek olduğunu söyledi.

Şahin, Soğuksu Merkez Spor Salonu'nda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) Safranbolu ilçesinde emekliler için yapılan 426 konut projesi ile TOKİ'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı iş birliğiyle yürüttüğü 66 konutluk "Sosyal Konut Projesi"nin kura çekim törenine katıldı.

Şahin, törendeki konuşmasında, kura çekiminin yapıldığı salonun yeni inşa edildiğini belirterek, birkaç hafta sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla salonun resmi açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Emekliler için ucuz konut sahibi olma projesini hayata geçirmeye başladıklarını dile getiren Şahin, TOKİ'nin elini çabuk tutarak ilk planda 17 ilde emekliler için toplu konut projesi başlattığını anlattı.

Şahin, proje başlatılan iller arasında Karabük'ün de bulunduğunu, ilk etapta Safranbolu'da 426 konutun kimlere düşeceğinin belirleneceğini belirterek, "Ama bu proje bitmeyecek, ben takip ediyorum, TOKİ başkanımız da takip ediyor. Bir an önce Karabük merkezde arsa sorunlarını çözeceksiniz, 7 bin 800 civarında Karabük'te emekli vatandaşlarımız bu konutlardan almak için başvurmuşsa amaç tabii ki onların tamamına ulaşacak bir konut projesini Karabük'te gerçekleştirmektir" diye konuştu.

Bir vaadin yerine getirilmesinin en büyük mutluluk olduğunu kaydeden Şahin, şunları aktardı:

"Ben mutluluğu huzurunuzda yaşıyorum. Seçimden önce demiştik ki, 'Ey emeklilerimiz size yılda bin 200 lira, ayda 100 lira olmak üzere seyyanen zam yapacağız.' Yaptık mı? Yaptık. Vergi mükellefi olan emeklilerimiz var, iş yeri açmış. Onların maaşında yüzde 15, daha sonra yüzde 10 sosyal güvenlik destek primi kesiliyordu. Dedik ki, 'Bunu kaldıracağız.' Kaldırdık mı? Allah'ın izniyle ne vadetmişsek yerine getirmeye çalışan bir iktidarız. Böyle yapmasak zaten üst üste 4 seçimde AK Parti'yi tek başına iktidara getirmezdiniz. Sözünü yerine getirmeyen bir parti olsaydık, iktidar olsaydık niye oy vereceksiniz bize? İnşallah sizin dualarınız, desteklerinizle ne söylemişsek onları yerine getirmeye devam edeceğiz."

Halkın coşkusunun, sorumluluklarını arttırdığını dile getiren Şahin, vatandaşları ucuz konut sahibi yapma konusundaki çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Şahin ve protokol üyeleri ilk kuraları çekti.

Törene, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Şahin, yanına gelen bir kadının, üniversite mezunu oğlunu işe yerleştirmek için yardım istemesi üzerine, devlette iş imkanın sınavla gerçekleştiğini, kendi kızının da üniversite öğrencisi olduğunu ve KPSS'ye hazırlandığını belirterek, KPSS'ye çalışması gerektiğini, sınavdan alacağı puanla istediği yere yerleşmesinin mümkün olduğunu anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement