AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Türkiye'nin önünü, hızını kesmek isteyenler var. Dış düşmanlar olmuştur, onların piyonları iç düşmanlar da olmuştur.

30.08.2015 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, " Türkiye'nin önünü, hızını kesmek isteyenler var. Dış düşmanlar olmuştur, onların piyonları iç düşmanlar da olmuştur. Bu bölücü terör örgütü de dış güçlerin maşasıdır" dedi.

Karabük'ün Ovacık ilçesinde belediye ve dernekler tarafından organize edilen sünnet şölenine katılan Şahin, çocukların bu ülkenin gelecekleri olduğunu, 93 yıl önce ataları nasıl bu ülke için savaştılarsa ve bu çocuklara bu güzel ülkeyi bıraktılarsa bu çocukların da gelecekte bu ülke için gerekirse canlarını seve seve vereceğini söyledi.

Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü kutlayarak Kurtuluş Savaşı'ndan bahsetti ve Türkiye'nin o zor günlerden bu günlere geldiği süreci örnekler vererek anlattı.  "O yıllarda olduğu gibi şimdi de Türkiye'nin önünü, hızını kesmek isteyenler var" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Dış düşmanlar olmuştur, onların piyonları iç düşmanlar da olmuştur. Bu bölücü terör örgütü de dış güçlerin maşasıdır. 'Türkiye gelişmesin, kalkınmasın, büyümesin, imkanlarını ve elindeki gücünü terörle mücadelede harcasın' diye yapıyorlar. Ama başaramayacaklar."

Konuşmasından sonra sünnet olan çocuklarla sohbet eden ve onlara hediyeler veren Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement