AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, bir taraftan da bu ülke insanının beklediği hizmetleri de hiç aksatmadan yerine getireceğiz.

13.05.2016 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, bir taraftan da bu ülke insanının beklediği hizmetleri de hiç aksatmadan yerine getireceğiz. İşte böylesine bir kararlılık içerisindeyiz." dedi.

Şahin, Safranbolu Belediyesince alınan 9 hizmet aracı için sağanak altında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçede daha önce birçok açılış törenlerine katıldığını, "en sulusunun" ise bu törenin olduğunu söyledi.

AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapacağı kongreye değinen Şahin, "Kim ne derse desin, nasıl yorum yaparsa yapsın, altında olağanüstü kelimesi var ama rutin bir iş. Ülkenin hiçbir hizmeti aksamayacak." diye konuştu.

"Devletimiz güçlü, milletimiz bilinçlidir"

Şahin, terörle mücadelelerinde en ufak geriye adım atmayacaklarını belirterek, "Terör örgütlerinin Türkiye'ye verdirmeye çalıştığı zararı, Türkiye'ye kabul ettirmeye çalıştıkları kafalarındaki düşüncelerin hedefine ulaşması mümkün değildir. Devletimiz güçlüdür, milletimiz bilinçlidir. Güvenlik güçlerimiz bu ülkenin bir tek çakıl taşını kimseye vermeme konusunda azimli, kararlı ve yeminlidir." ifadesini kullandı.

Terörle mücadelenin kapsamlı şekilde devam edeceğine işaret eden Şahin, şöyle dedi:

"Şehitler de versek, gaziler de versek bunların kökünü kazıyıncaya kadar devam edeceğiz. Sizin karşınıza çıkıp da 'Terörle mücadele ediyoruz, bizden yol, su, iş istemeyin' demeyeceğiz. Bir taraftan terörle mücadeleye devam edeceğiz, bir taraftan da bu ülke insanının beklediği hizmetleri de hiç aksatmadan yerine getireceğiz. İşte böylesine bir kararlılık içerisindeyiz. Çünkü milletimiz bunu bekliyor."

Şahin, daha sonra Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ile araçların hizmete alınmasını temsilen kurdele kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement