AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın\'da Açıklaması

"AK Parti’yi ve onun genel başkanını durdurmak' demek, 'Türkiye’yi, bu hizmetleri durdurmaya çalışmak' demektir ve bu millet buna izin vermeyecektir" "Birtakım yargı darbesi teşebbüsleri oldu, piyasalar dalgalandı, döviz ve faizler yükseldi.

22.03.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "AK Parti'yi ve onun genel başkanını durdurmak' demek, 'Türkiye'yi, bu hizmetleri durdurmaya çalışmak' demektir ve bu millet buna izin vermeyecektir" dedi.

Şahin, Amasra ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaretinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Amasra ile Karabük'ün Safranbolu ilçesinin birbirini tamamlayan iki güzide kültürel kenti olduğunu söyledi.

2013'te Safranbolu'da 72 bin turistin konaklamasına karşın Amasra'da bu sayının 28 bin olduğunu ifade eden Şahin, "Safranbolu'ya gelmek isteyenler buraya da gelmek istiyor ancak yol sorunu var. Yakın zamanda yol sorununu çözeceğiz ve bölünmüş yol ile iki kent birbirini tamamlamış olacak. Biz AK Parti olarak bir şeye niyetlenmişsek yaparız. Biz hizmet için varız" diye konuştu.

Bartın'a iktidarları döneminde sadece ulaştırma ve haberleşme alanında 521 milyon lira, tüm alanlarda 2 milyar lira tutarında yatırım yaptıklarını ancak birilerinin "Bu hükümet çalıyor, çırpıyor" dediğini aktaran Şahin, şöyle devam etti:

"Yahu çalsa, çırpsa bu kadar hizmet olur mu? Bu hizmetler daha önce niye yapılmıyordu? O zaman bu soruyu kendilerine sormaları lazım. 30 Mart seçimleri, sadece belediye seçimleri değildir. Birileri, bu seçimi AK Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı durdurma seçimi olarak görmeye başladı. Onun için belden aşağı vuruyorlar. 'AK Parti'yi ve onun genel başkanını durdurmak' demek, 'Türkiye'yi, bu hizmetleri durdurmaya çalışmak' demektir ve bu millet buna izin vermeyecektir."

"Oynanan oyun sandıkta bozulacak"

Şahin, ülkenin yakaladığı siyasi istikrarın süreceğine işaret ederek, "Biliyorsunuz birtakım yargı darbesi teşebbüsleri oldu, piyasalar dalgalandı, döviz ve faizler yükseldi. 30 Mart'ta sandıktan açık ara farkla AK Parti, tekrar birinci parti çıkacak ve her şey yerli yerine oturacak, göreceksiniz. Yatırımcılar tekrar yatırımlarını yapmaya devam edecekler" şeklinde konuştu.

Bu seçimin sadece yerel seçim olmayacağını vurgulayan Şahin, "11 yılda ülkeye büyük hizmetler vermiş iktidara güvenoyudur. Ben milletimizin bu şuurla sandığa gideceğine, oynanan oyunu sandıkla, oylarıyla bozacaklarına inanıyorum. Bu oyunu oylarımızla bozacağız" ifadesini kullandı.

"Belediye işçi maaşlarını 7 aydır ödemiyor"

Şahin, CHP'li Amasra Belediyesinin 7 aydır işçi maaşlarını ödeyemediğini öğrendiğini ve bunun üzüntüsünü yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Sayın belediye başkan adayım seçildiğinde bu konu bizim öncelikli konumuz olacaktır. Bu işe mutlaka hükümet eliyle yardım edeceğiz. Biz, kim olursa olsun, hangi zihniyette olursa olsun, çalışanın evine boynu bükük gelmesi bizi üzer, çocukları bir şey istediğinde verememeleri bizi rahatsız eder. Bu sorunu ancak AK Parti çözer."

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da Safranbolu ilçesi ile Amasra karayolu Ahmetusta Geçidi mevkisine tünel projelerinin olduğunu ifade ederek, "Hayal dahi edilemeyeni yaptık, bin 71 metre uzunluğundaki tünelle Bartın ile Amasra'yı birleştirdik. Dünyanın dört bir yanından ilçeye denizden de turist gelmesine imkan verecek Amasra Yolcu İskelesi'ni tamamladık ama biz bunları yaparken Amasra Belediyesi 7 aydır işçilerin maaşlarını veremiyor" diye konuştu. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Bartın'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement