AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in ziyaretleri - - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in ziyaretleri -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin\'in ziyaretleri -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "AK Parti, 11 yıldır Türkiye'de iktidardır.

18.03.2014 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "AK Parti, 11 yıldır Türkiye'de iktidardır. Siz destek verdiğiniz, siz oy verdiğiniz, siz iş başına getirdiğiniz için iktidardır. O halde bu ülkede ne yapılmışsa iyi, güzel, doğru olarak. Bunda en büyük pay sizlerindir" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğlulları'nı ziyaret eden Şahin, Bolu Belediyesince yaptırılan kent meydanının açılışına katıldı.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, kent meydanının adının Bolu 18 Mart Kent Meydanı olmasını istedi.

18 Mart'ın Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu kaydeden Şahin, şöyle konuştu:

"Yedi düvel dünyanın en güçlü donanması ile Çanakkale önlerine geldi. Bundan 99 yıl önce. Amaçları, Çanakkale Boğazı'nı geçip İstanbul'a gelmekti. Başarmış olsalar, şu an farklı bir noktada olacaktık. O bakımdan ecdadımızın yaptığı bu mücadelenin değerini hiçbir zaman unutmamalıyız. Onların ruh köküne bağlı olarak bu topraklarda ülkemizi daha da büyütmek, geliştirmek ve dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmak için gayretle, aşkla çalışmaya devam etmeliyiz.

Çocuğumuz gözümüzün önünde büyür ama onu her gün gördüğümüz için fark etmeyiz ama ben dışarıdan geldim ve görüyorum. Bolu'da ciddi bir değişim ve dönüşüm var. İşte burada da, Bolumuz da merkezi hükumetle yerel yönetimin iş birliği, el birliği halinde çok önemli hizmetlere imzalar atılmış. Bu ülkede iyi, güzel ve doğru olarak ne yapılmışsa halkımızın destek ve gayretleri ile yapılmıştır. Onların duaları ile yapılmıştır."

"AK Parti, 11 yıldır Türkiye'de iktidardır" diyen Şahin, "Siz destek verdiğiniz, siz oy verdiğiniz, siz iş başına getirdiğiniz için iktidardır. O halde bu ülkede ne yapılmışsa iyi, güzel, doğru olarak. Bunda en büyük pay sizlerindir. Halkımızındır, Bolulu kardeşlerimizindir" ifadesini kullandı.

Kent meydanının açılışını yapan Şahin, daha sonra partisinin İzzet Baysal Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını yaparak, esnaf ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

- Mengen Devlet Hastanesinin açılış töreni

Sağlık Bakanlığınca yapıan 20 yatak kapasiteli Mengen Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren Şahin, burada yaptığı konuşmada, 11 yıllık sürede AK Parti'nin eğitim ve sağlık gibi birçok alanda büyük hizmetler ve yatırımlar yaptığını söyledi.

Konuşmasının ardından hastanede incelemelerde bulunan Şahin, hastaları ziyaret etti.

Şahin, hastanede karşılaştığı ve kimsesiz olduğu için komşuları tarafından hastaneye getirildiğini öğrendiği 83 yaşındaki Fermude Zihneti Barut'un sağlık durumuyla yakından ilgilenerek doktorlardan bilgi aldı.

Barut'un sağlık durumu hakkındabilgi veren Valisi Zahteroğlulları ise, Barut'un tedavisinin doktorlarla görüşüldükten sonra Bolu'da devam ettirilebileceğini, gerekli araştırmaların ardından da Bolu'da bulunan huzurevlerinden birine yerleştirilebileceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in ziyaretleri - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement