AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in Eşi Vefat Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in Eşi Vefat Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşi Saniye Şahin, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

27.11.2014 22:00  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşi Saniye Şahin, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Hacettepe Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi aldı, Şahin'in yakınlarına başsağlığı diledi.

Şahin'in yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in eşinin cenazesi, Karabük'e götürülmek üzere hastaneden alındı.

Öveçler'deki evinde bir süre taziyeleri kabul eden Mehmet Ali Şahin, daha sonra eşi Saniye Şahin'in cenazesinin bulunduğu Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.

Yapılan işlemlerin ardından Saniye Şahin'in cenazesi, Karabük'e doğru yola çıkarıldı. Mehmet Ali Şahin de cenaze konvoyuyla Karabük'e hareket etti.

CENAZE KÖYÜNDE

Saniye Şahin'in cenazesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınarak Mehmet Ali Şahin'in de bulunduğu cenaze konvoyuyla Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyüne getirildi. Şahin, köydeki baba evinde taziyeleri kabul etti. Saniye Şahin'in cenazesi, cuma namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Vefat haberi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Mehmet Ali Şahin'e evinde taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin\'in Eşi Vefat Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin'in Eşi Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Rüzgar : Allah rahmet eylesin 12 2 Yanıtla
  • evin kaya: nur icinde yatsin mekani cennet olsun 9 2 Yanıtla
  • M.Arslan: M. Ali beyin acisi ta gurbete ulzandi. Sn. bakanimin acisini paylasiyoruz. Rabbim dayanma gucu versin. Allah taksiratini affeyleyip mekanini cennet eylesin mukadderati ilahi boyleymis. . . 6 2 Yanıtla
  • muhammet: Allah Ameli ile Rahmet Eylesin. 7 1 Yanıtla
  • ömer uzunoglu: Allah rahmet eylesin mekanı cenet etsin inş 5 1 Yanıtla
  • siyaset yok: Allah rahmet eylesin 4 1 Yanıtla
  • ,: memlekette bir sürü sorun var, bölücüler polis bombaliyor , sizin vrdiginiz son dakika habere bak yinede allah rahmet etsin 1 4 Yanıtla
  • xxx: BAŞINIZ SAĞOLSUN GÜZEL İNSAN 3 2 Yanıtla
  • ballı: ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun 3 1 Yanıtla
  • PASCHA: mekani cennet olsun, bu aziz mübarek aksamda geride kalanlara allah sabir ihsan eglesin. 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement