AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Kütahya'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Kütahya'da

Şahin, Akkent Kültür Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

26.10.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kütahya'da belediye tarafından yaptırılan kültür merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Şahin, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından Akkent Mahallesi'nde yaptırılan Akkent Kültür Merkezi'nin açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Şahin, kültür merkezini amacına uygun olarak, mahallede yaşayan vatandaşların istifade edebileceği hale getirmenin önemli olduğunu söyledi.

Kültür merkezinde özellikle gençlere yönelik faaliyetler yapılması gerektiğini vurgulayan Şahin, "Gençlerin ilgisini çekecek kültürel etkinlikler, birtakım konferanslar, onların bilgilerini ve kültürlerini artıcı birtakım etkinlikler yapılabilir. Yani bu fiziki mekanın yapılması çok önemli ama buranın maksadına uygun olarak kullanılması bana göre çok daha önemli" diye konuştu.

Şahin, okunan duanın ardından merkezin açılış kurdelesini kesti.

Törene, Vali Şerif Yılmaz, AK Parti milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Soner Aksoy, Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve çok sayıda davetli katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Kütahya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement