AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Bu seçim Türkiye’nin bir nokta da hem istiklal hem de istikbal seçimleri. Ya küçük ölçekli, orta ölçekli devlet olmayacağız büyük devlet olacağız. Almanya, Japonya, Fransa gibi olacağız. Ya da sürünmeye devam edeceğiz” dedi.

17.10.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu seçim Türkiye'nin bir nokta da hem istiklal hem de istikbal seçimleri. ya küçük ölçekli, orta ölçekli devlet olmayacağız büyük devlet olacağız. Almanya, Japonya, Fransa gibi olacağız. ya da sürünmeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Salihli'de Azaklar Restaurantta AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Burada konuşan Özdağ, "Şu anda bir seçimin arefesindeyiz. Manisa'da, Türkiye'nin her yerinde gece gündüz çalışıyoruz. Bu seçim Türkiye'nin bir nokta da hem istiklal hem de istikbal seçimleri. ya küçük ölçekli, orta ölçekli devlet olmayacağız büyük devlet olacağız. Almanya, Japonya, Fransa gibi olacağız. ya da sürünmeye devam edeceğiz. Tercihimizi yapacağız. ya işsizlik başımıza bela olacak, kardeş kavgası olacak, kamplaşacağız, ülkemiz kan kaybedecek Suriye gibi olacağız veya 'biz tek milletiz. Kürt'üz, Türk'üz, ama tek milletiz, Biz Türkiye'yiz' diyerek bütün dünyaya haykıracağız. 13-14 günlük bir süremiz kaldı. Gece gündüz oy isteyin vaatlerimizi anlatın. Yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatı olduğunu söyleyin. Bu seçimlerde CHP'nin iktidar olmak şansı yok. Gökyüzünü vaat ettiler yüzde 25 oy aldılar. MHP denizleri vaat etti yüzde 15 oy aldı. Bunların ikisini toplasanız yüzde 45 oy yapmıyor. İktidar olmanız için yüzde 45 oy almanız lazım. Bizim yüzde 45 oy alma ihtimalimiz çok yüksek. Şu anki anketlerde bizim oyumuz en kötüsü yüzde 44.2. Bu oran bize iktidar getiriyor. Ama ben istiyorum ki 300'ün üzerinde milletvekili ile gelelim. Son seçimde sandığa en az gidenler AK Partililer olmuş. AK Partililer 'nasılsa iktidardayız' diye sandığa gitmemiş. Ancak bu seçimde sandıklara koşmamız lazım" diye konuştu.

Ankara'daki terör saldırılarına da değinen Özdağ, "Ankara'daki bombalı saldırının ardından MHP'liler bir konuyu sürekli olarak istismar ediyorlar. Neymiş biz PKK bayrağına dahi sarılanlara maaş bağlayacakmışız, şehitlik muamelesi yapacakmışız. Hatırlarsınız Afyonkarahisar'da bir patlama olmuştu. Askerlerimizle birlikte sivil vatandaşlarımız da hayatını kaybetmişti. Sonra Uludere'de bir bombalama sonucu kazayla kaçakçılar, vatandaşlar ölmüştü. Yaşanan bu olayların üzerine terör mağduru olan vatandaşlara, tazminat gelirleri de yoksa maaş bağlansın istedik. 20 ay önce 5233 sayılı bir kanunu çıkarttık. Ankara'da bir bomba patladı. Savcılık bu olayı terör faaliyeti olarak kabul ederse orada kim ölmüşse bu kanundan faydalanır. Kanun kimsenin ırkına, rengine bakmaz. HDP'li, MHP'li, CHP'li, AK Partili demez. Kürt, Türk demez. TKP'li, Komünist, Müslüman demez. Kanun her vatandaşa eşit bir şekilde uygulanır. Bu kanunu yeni çıkartıyormuşuz gibi insanları aldatmaya gerek yok. Bu saldırıyı da kınıyorum. Kime yapılırsa yapılsın. Hiç kimse fikrini söyledi diye öldürülemez, şiddet göremez" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.


Advertisement