AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

"12 Eylül 2010 referandumunu kaybedeceksin, 2011 seçimlerini kaybedeceksin, 2014'teki yerel seçimleri kaybedeceksin, şimdi de milletin karşısına sosyal medyadaki Bahattin gibi bir tipi çıkartıp ona cumhurbaşkanlığı için oy isteyeceksin.

21.07.2014 05:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "12 Eylül 2010 referandumunu kaybedeceksin, 2011 seçimlerini kaybedeceksin, 2014'teki yerel seçimleri kaybedeceksin, şimdi de milletin karşısına sosyal medyadaki Bahattin gibi bir tipi çıkartıp ona cumhurbaşkanlığı için oy isteyeceksin. Ondan sonra da adam gibi Türkiye'de gezeceksin. Yok öyle yağma" dedi.

Soylu, AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği sahur programında yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlattı.

Seçimler sonrası "devletin tepesine milletin adamının oturacağını" ifade eden Soylu,  "10 Ağustos'tan itibaren halkın seçtiği cumhurbaşkanı, önümüzdeki uzun yıllar boyunca milletin, devletin tepesinde hiçbir vesayet makamına takılmadan, hiçbir vesayet makamı oluşturmadan, eski Türkiye'nin o anlayışının kapılarını kapatarak yepyeni Türkiye ile buluşturan bir anlayışı ortaya koyacak. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Türkiye'nin, 10 Ağustos sonrası hem bölgesinde hem de dünyada sözünün daha çok itibarla dinleneceği günlere ulaşılacağını dile getiren Soylu, cumhurbaşkanlığı seçiminde halktan, tercihini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanmasını istedi.

-"Siyaseti bu kadar pespaye yapan bir tipe rastlanılmamıştır"-

Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu denilen mahluk var karşımızda. Bir mahluk, siyasete gelmiş bir musibet. CHP'nin başına geçmiş bir musibet. Ahlaktan nasibini almamış bir adam. Aylardan beri hakaret ediyor. Sayın başbakanımıza, 'Sen Türkiye'yi kutuplaştırıyorsun, Türkiye'yi geriyorsun' diyor. Sahur sofrasında olmasam daha ağır şeyler söyleyeceğim. Onu buradan uyarıyorum, bir daha başbakanımızla, ailesiyle ilgili en ufak bir şey söylerse Allah'a yemin ederim ki onu sokağa çıkamaz hale getiririz. Siyaseti bu kadar pespaye yapan bir tipe rastlanılmamıştır. 12 Eylül 2010 referandumunu kaybedeceksin, 2011 seçimlerini kaybedeceksin, 2014'teki yerel seçimleri kaybedeceksin, şimdi de milletin karşısına sosyal medyadaki Bahattin gibi bir tipi çıkartıp ona cumhurbaşkanlığı için oy isteyeceksin. Ondan sonra da adam gibi Türkiye'de gezeceksin. Yok öyle yağma." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement