AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'dan Haluk Koç'a Sert Sözler - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'dan Haluk Koç'a Sert Sözler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu\'dan Haluk Koç\'a Sert Sözler

Balıkesir'e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Haluk Koç, Baykal'ın kötü taklitçisidir." dedi.

24.07.2014 07:55  Güncelleme: 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR (İHA) Balıkesir'e çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, teravih namazı sonrası Karesi Belediyesi'nin kurduğu Bedesten alanını gezdi.

Soylu Ramazan ayı dolayısı ile kurulan Bedesteni gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Süleyman Soylu'ya bazı esnaflar da çeşitli hediyeler verdi. Beraberinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti yöneticileri ile birlikte bir çay bahçesinde oturan Soylu, burada da İHA muhabirimizin 'CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un 'Gerçek tuzluk bunlar' açıklamasına ilişkin soruyu cevapladı. Soylu siyasette ve muhalif partilerde çeşitli değerlendirmeler olduğunu ifade ederek, " Mevlana'nın güzel bir sözü var. Mevlana der ki; 'Ben lafa bakarım laf mı diye, söylene bakarım adam mı' diye. ve hakikatten burada ömrüm boyunca yalaklarla ve yamaklarla işim olmadı. Muhattap da olmadım." dedi.

"GENEL BAŞKANINA HARAM YEMİŞ Mİ SORSUN"

Soylu, açıklamalarının devamında şunları söyledi; "Haluk Koç bir işe yarayacaksa şu işe yarasın. Kendi genel başkanı biraz cesursa, biraz merts, 'ayol' deyip kaçmayacaksa, kendi Genel Başkanına şunu sorsun, 'Hiç haram yedin mi, çocukluğundan itibaren haramla beraber büyüdün mü? Aileden sana haram ne kaldı diye' sorsun. Sayın Başbakanın ailesine saldıracağına, sayın Başbakanımızın kendisine hareketler edip itiraflar atacağına dönüp kendi Genel başkanına bu soruları bir sormaya cesaret edebilsin. Ondan sonra Mevlana'nın sözü ile ilgili değerlendirmeleri hep beraber yapalım"

"HALUK KOÇ BAYKAL'IN KÖTÜ TAKLİTÇİSİ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un Deniz Baykal'ın kötü bir taklidi olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "O gruptan bana en son saldıranın hali bellidir. Onun da karşılaşacağı bu son aynıdır. Bu konuda hiç bir derdi ve endişesi olmasın. Haluk Koç'u herkes tanır. Bir Baykal taklitçisidir. Kötü bir taklitçidir. ve benim bu konuda söyleyeceğim son cümle şudur; 'Miadi dolmuş adamlarla işim olmaz. Allah çarşına pazar versin.' Benim işim Kılıçdaroğlu ile. Çünkü Kılıçdaroğlu hakikatten Türk siyasetine son derece kalitesizlik katmaya çalışan ve bunun için de görevli olan şahsiyettir. Siyasetimizde onun kadar lider düzeyinde hakaret eden, iftira eden ve onun düzeyinde siyasete negatiflik yükleyen ve gelen siyasetçi olmamıştır. Maalesef herkes kendi kuyusuna kaçar. Demek ki zerdaliden kaval olmuyor. Bunu Kılıçdaroğlu için söylüyorum. Teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu daha sonra Karesi Belediyesi'nin sahur programına gitmek için dinlenmeye geçti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'dan Haluk Koç'a Sert Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement