AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Selahattin Demirtaş’ın çok fazla rahatsız olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin al bayrağını Spil Dağı’na dikeceğiz" dedi.

19.09.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, " Selahattin Demirtaş'ın çok fazla rahatsız olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin al bayrağını Spil Dağı'na dikeceğiz" dedi.

AK Parti 5. Olağan kongresinde Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra Manisa'ya ilk kez gelen Selçuk Özdağ için partililer coşkulu bir karşılama töreni hazırladı. Anemon Otel kavşağında düzenlenen karşılama töreninde 4 adet koyun dualarla kesilirken, Özdağ ve partiler konvoy eşliğinde il binasına geldiler. AK Parti İl binasında partililere seslenen Özdağ, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Herhangi bir beklentisi olmadan sadece millete hizmet için çalıştığını aktaran Özdağ, "Her yerde hep inandıklarımı anlattım. O ülkülerim ve sevdalarım 'Büyük Türkiye' ülküsüydü" diye konuştu.

Haziran seçimleri sonrası yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Özdağ, "Koalisyon kurmak istedik, başaramadık. AK Parti büyük işlere imza atan partidir. Menderes'le başlayan demokrasi hamlesi ve kalkınma düşüncesi darbecilerle sekmeye uğradı. Ardından darbeler devam etti. Ardından Özal bir şeyler yapmak istedi, ömrü yetmedi. Sayın Erbakan ve Yazıcıoğlu da aynı doğrultuda ilerledi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir parti kurdu. 13 yılda Allah'ın izniyle 9 seçim kazandı hem de tek başına. Dün yasaklı olan bir tersane işçisinin çocuğu Türkiye'de ilk defa milletin oylarıyla köşke çıktı. Vesayetçilere meydan okudu." dedi.

Özdağ, "Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanı olduktan sonra Sayın Ahmet Davutoğlu Başbakanımız oldu. İlk defa seçime girdik. Yedi düvel bir araya geldi. Şimdi kartopunu yuvarlamıştık. Kartopunu Spil Dağı'nın, Ağrı Dağı'nın, Erciyes Dağı'nın tam ucuna getirdik. İçerisinde kalkınma, bağımsızlık ve özgürlük vardı. Bir hamle yapacaktık. Sonra Türk dünyasının ümidi olacaktık. Güneş gibi doğacaktı Türkiye. Yine küllerinden bir Türkiye daha inşa edecektik. Zengin ve özgür Türkiye'yi yapacaktık, olmadı. Yüzde 41 oy aldık. Bir yandan paralel yapı, bir yandan PKK, bir yandan da egemen güçler var. AK Partinin önüne kesmek isteyenler oldu. Bunda kısmen de başarılı oldular." şeklinde konuştu.

Yaptığı konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Özdağ, partililere çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"Koalisyon kuralım dedik olmadı. Çok uğraştık. MHP ipe un serdi. Şimdi sayın cumhurbaşkanımızın kararı ile seçime gidiyoruz. Gelin AK Parti'yi tek başına iktidar yapalım. Egemen güçlere, PKK'ya, paralel yapıya, vesayetçilere ve bazı medya patronlarına meydan okuyalım."

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bayrak çıkışını da eleştiren Özdağ konuşmasını şöyle tamamladı:

"Fatihin torunları olarak iki bayrağı Spil Dağı'na dikeceğiz. Birincisi Selahattin Demirtaş'ın çok fazla rahatsız olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin al bayrağını dikeceğiz. O bayrak aynı zamanda Selahattin Eyyubi'nin de bayrağıdır. Sen çatlasan da sayın Demirtaş, biz oraya Selahattin Eyyubi'nin bayrağını dikeceğiz. O bayrak Fatih'in bayrağı, o bayrak Abdulhamit'in bayrağı, o bayrak Mustafa Kemal'in bayrağı, o bayrak Menderes'in, Özal'ın, Recep Tayyip Erdoğan'ın bayrağıdır. Bu ülkedeki 80 milyon insanın bayrağıdır. İkincisi ise 13 yılda değişimden değişime imza atan AK Parti'nin bayrağıdır. Hep beraber zaferle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Harmandalı oynayacağız." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement