AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Öğütken Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Öğütken Açıklaması

"Ortak akla her zaman riayet eden bir partiyiz.

18.10.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, ortak akla riayet eden bir parti olduklarını belirterek, "Belediye başkanları, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla teke tek görüşmeler yapıyoruz" dedi.

Öğütken, partisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, kongre hazırlıklarının devam ettiğini, delege seçimlerini gerçekleştirecekleri tarihleri belirlediklerini kaydederek, daha sonra da ilçe başkanlarının seçileceğini söyledi.

Öğütken, şöyle konuştu:

"Yerel yönetimden dolayı eksilen yönetimlerimiz oldu. Meclis üyeliklerine giden kardeşlerimiz oldu. O eksikleri tamamlama ve heyecanı azalan arkadaşlarımızın yerine heyecanı olan, heyecanı artıracak arkadaşlarımızın katılımını sağlamak. İlçe başkanlarına en başta devam etmek isteyip, istemediğini soruyoruz. İçlerinde milletvekilliği adaylığı için ayrılmak isteyen arkadaşlarımız da var. Ona göre saygı gösterip, bilgimizi paylaşıyoruz."

"Ortak akla her zaman riayet eden bir partiyiz" diyen Öğütken, "Belediye başkanları, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyelerimiz ve mahalle başkanlarımızla teke tek görüşmeler yapıyoruz veya sandıklar kuruyoruz. Kendilerinden fikirler alıyoruz. Uyumsuz bir ortamı hiçbir zaman arzulamıyoruz, bizim için uyum şart" ifadesini kullandı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Öğütken Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement