AK Parti Gevaş İlçe Teşkilatı Erdoğan'a Bağışta Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gevaş İlçe Teşkilatı Erdoğan'a Bağışta Bulundu

AK Parti Gevaş İlçe Teşkilatı Erdoğan\'a Bağışta Bulundu

AK Parti Van'ın Gevaş İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Sinan Hakan ve 300 kişi, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a bağışta bulundu.

09.08.2014 10:25  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van'ın Gevaş ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Sinan Hakan ve 300 kişi, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a bağışta bulundular.

AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve partililer ilçe merkezinde bulunan Ziraat Bankası şubesine giderek bağışta bulundular. Bağışta bulunduktan sonra bir açıklama yapan Ak Parti Gevaş İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, vatandaşların 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a hem maddi hem de manevi destek verdiğini belirterek, "Gevaşlı 300 vatandaşımız bugün burada Sayın Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bağış kampanyası çerçevesinde Başbakanımızın hesabına bağış yaptı. Gevaş halkı hem maddi hem de manevi olarak sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın yanında olduğunu göstermiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sinan Hakan da, "Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hem bu ülke için hem de dünya ülkeleri için bir umut. O sadece Türkiye de değil tüm dünyada bir lider. O yüzden sayın Başbakanımızın bu seçimi de farkla kazanarak Cumhurbaşkanı olacağına inancımız tamdır" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gevaş İlçe Teşkilatı Erdoğan'a Bağışta Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement