AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener Balıkçılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener Balıkçılarla Buluştu

AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener Balıkçılarla Buluştu

Giresun’un Görele İlçe AK Parti Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Görele Su Ürünleri Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

08.03.2014 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçe AK Parti Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Görele Su Ürünleri Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Görele Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'nde Görele Su Ürünleri Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelen Görele AK Parti Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, yaklaşık 98 üyesi bulunan Görele Su Ürünleri Kooperatifi üyelerinin taleplerini dinledi. Balıkçı esnafıyla çay içen ve sohbet eden AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener ve ekibi Görele'de balıkçılığın gelişmesini istediklerini kaydetti. Çok güzel sosyal projelerinin olduğunu belirten Erener, "İlçemizde bulunan iskelemiz Karadeniz Sahil Yolu çalışmaları sırasında sökülmüştü. Şimdi o iskelenin aynısını müsait olan bir yere yaptıracağız bununda sözünü aldık. Yeni yapılan kayık tamları kaça mal oldu bilmiyorum ama belediyenin buradan belli bir karı olacak. Bu projenin ödemeleri belediyeden kesilecek belediye olarak bu kayık tamlarını hibe etme şansımız yok. Bu kayık tamlarının bir kira bedeli olacak. Belediyenin karına ve halkımın karına ne varsa yapmaya hazırız" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener Balıkçılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement