AK Parti Görele İlçe Başkanı Emecan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Görele İlçe Başkanı Emecan Açıklaması

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, 2015 yılının Görele için yatırım yılı olacağını söyledi.

27.02.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, 2015 yılının Görele için yatırım yılı olacağını söyledi.

Emecan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede planlanan yatırımları adım adım gerçekleştireceklerini ifade etti.

"AK Parti Görele Teşkilatı olarak 2015 yılı Görele'miz için yatırım yılı olacak demiştik ve bunu adım adım gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Emecan, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz hafta başında gençlik merkezimizin temelini attık. İnşallah yıl sonuna kadar yapılıp, teslim edilmesi öngörülmektedir. Yine hafta başında Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen ekip, yeni yapacak olduğumuz İmam Hatip Lisesi'nin projesini hazırlatıp, teslim ettiler. İnşallah yakın zamanda yeni İmam Hatip Lisemizin de temelini atacağız. Yine söz verdiğimiz gibi hastanemizin büyütülmesi konusunda da büyük yol kat etmiş bulunmaktayız. Yakın zaman içerisinde hastanemizin de temelini atacağız."

AK Parti Teşkilatı olarak en alt kademeden, en üst kademeye kadar Görele'ye en etkin şekilde hizmet etmeyi kendilerine görev bildiklerini ve bunun için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Emecan, şunları kaydetti:

"Göreleli hemşehrilerimiz müsterih olsun. Biz AK Parti olarak onların rahatlığı ve huzuru için aşk ile şevk ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Buradan Göreleli hemşehrilerimize bir müjde daha vermek istiyorum. İnşallah yeni dönemde Güzel Sanatlar Fakültemizi de açacağız. Şu anda 10 bölüm için YÖK'ten izin almış bulunmaktayız. Bu sene için sadece 'Resim ve Baskı Sanatlar, Grafik - Tasarım, İç Mimarlık ve Çevre Tasarım ve müzik bölümleri açılması planlanmaktadır. Bu dört bölüm için toplam 200 öğrenci alımı öngörülmektedir. Önümüzdeki senelerde ise bu 10 bölümün tamamının açılmasıyla birlikte öğrenci sayısı bin 500'ü aşacaktır. Buradan başta Giresun Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'a, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş'a teşekkürlerimi sunuyorum. Onların Görele'miz için büyük projeler düşünüyor olması bizleri ayrıca memnun etmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Görele İlçe Başkanı Emecan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement