AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Yılmaz Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Yılmaz Seçildi

AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Onurhan Yılmaz seçildi.

25.01.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Onurhan Yılmaz seçildi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Görele Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, mevcut başkan Ümit Çiftçi'nin yerine seçime Onurhan Yılmaz tek listeyle katıldı.

Kapalı zarf usulü yapılan seçimde, 400 delegeden 170'i oy kullandı. Oyların tamamını alan Yılmaz, AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu.

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren Türkiye'nin güçlü bir geleceğe yürümesi için çok önemli adımlar attığını söyledi.

Türkiye'nin dünyada çok büyük mesafeler kat ettiğini belirten Geldi, "AK Parti teşkilatı olarak Türkiye'de yapacağımız çok güzel işler var. Hedeflerimiz çok büyük. Alınması gereken yollar var. Elbette bazı adımları atarken, önümüzde engel olarak duran anayasa başta olmak üzere yasal zeminler var. Bu konuda uzlaşmaya varmak istedik fakat uzlaşamadık. Yaşadık ve gördük ki Türkiye'de anayasa yapmak için mutlaka bu milletin AK Parti iktidarına güçlü bir şekilde destek vermesi gerekiyor. Allah nasip ederse 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde 330 ve üzerinde milletvekiliyle iktidara gelmemiz lazım ki anayasa değişikliği yapabilelim. Biz bu anayasa değişikliğini yine milletimizin oylarına sunarak yapacağız" dedi.

AK Parti Görele Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Onurhan Yılmaz ise almış olduğu görevin önemini bildiğini ve çıtayı yükseltmek için var gücü ile çalışacağını söyledi.

Gençlik kolları olarak bir bütün olduklarını belirten Yılmaz, "Bölgede gençlik kolları olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduk ve bu nedenle başarılı olarak kendi sınırlarımızı aştık. Giresun il ve ilçelerinde AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı her zaman ivme kazanmıştır. Ben de her zaman bunun bilincinde olup hareket etmişimdir. Bundan sonra da tek yürek, tek vücut olarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yönetim Kurulu ise Gökhan Öner, Ceyhun Takır, Osman Demiryılmaz, Olcay Kaboğlu, Ramazan Çimen, Tanju Kaya, Recep Berber, Faruk Topal, Muhammet Mimir, Ali Osman Kefal, Yasin Işkın, Doğan Topçu, İbrahim Tahmaz, Umur Olgun, Emir Dönmez, Ersin Yavuz, Durmuş Ali Aktan, Mehmet Sefer ve Sercan Civelek'ten oluştu.

Kongreye, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, il ve ilçe gençlik kolları başkanları, il ve ilçe delege ve üyeleri katıldı. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Görele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Yılmaz Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement