AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan Agad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan Agad'a Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın\'dan Agad\'a Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekili adayları ile il teşkilatı Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti’ni (AGAD) ziyaret etti.

20.05.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekili adayları ile il teşkilatı Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti'ni (AGAD) ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ve yönetimini ziyaret eden AK Parti Adıyaman milletvekili adayları ve il teşkilatı seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, son bir aydır Adıyaman'da saha çalışması yaptıklarını, teşkilatın hazırlamış olduğu program dahilinde Adıyaman merkezini, ilçeleri, belediyeleri, beldeleri ve köyleri adım adım, her kapıyı çalarak sıkı bir şekilde gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Türkiye hepimizin ortak ülkesi. Bu milletin geleceği hepimizin geleceği. Özellikle Adıyaman'da şuan da her daim seçim bölgemize gelip giden halkın arasında dolaşan siyasetçileriz. Bu bakımdan evvelden buyana takip ettiğimiz birçok sorunun çözüldüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Mevcut devam eden sorunları yerinde tespit edip ona çözümler geliştirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla gittiğimiz her yerde güzel bir teveccüh güzel bir algı var. Bu umudun AK Partinin sadece tek başına Kahta'nın, Besni'nin, Gerger'in, Çelikhan'ın, Samsat'ın, Gölbaşı'nın, Tut'un, Adıyaman'ın tüm umudu olmadığını aslında bunun aynı zamanda bu milletin gelecek umudu olduğunu bununla birlikte daha ötesi AK Parti'nin tüm ezilenlerin, mazlumların, mağdurların devam eden bir umudu olduğunu bir heyecanı olduğunu tüm hemşerilerimizde biliyor. Gittiğimiz her yerde de bizleri kucaklıyorlar. Sorunlar varsa oturup o sorunları konuşuyoruz ve sorunların çözümü için çareler arıyoruz ve birçoğunu çözmüşüz. 2023 Türkiye'sinin yol ayrımındaki eski Türkiye'nin yol ayrımındaki sürecin en önemli kritik taşlarından kritik seçimlerinden birini yapacağız. Eski Türkiye'de var olan pek çok şeyi AK Parti iktidarı ile birlikte ortadan kaldırdık. Artık yeni Türkiye'de hizmete dayalı siyasetin yapılacağı ideolojik siyasetten öte insanın merkeze konacağı odak noktası olarak insan görüldüğü insan onurunun her şeyin üstünde olduğu bir siyasi anlayışla inşallah yürüteceğiz. Bu manada demokratikleşme, özgürleşme, ekonomik anlamda refah ve her insanın kendi düşündüğünü ifade etmesi. Kendi inancına göre yaşaması kültürünü yaşaması dilini konuşması, Dinini yaşaması neye inanırsa inansın 78 milyonun bir ve beraber görüldüğü kardeş olduğu yeni Türkiye. Ak Parti bu konuda çok ciddi adımlar attı. Önümüzde çözmemiz gereken bir takım konular var. Özellikle yeni anayasa, başkanlık sistemi Türkiye'nin daha etkin daha hızlı kararlar alabilmesi amaçlarına daha çabuk ulaşabilmesi noktasında başkanlık modelinde olması gerektiğini beraberinde çözüm sürecinin birliğin kardeşliğin daim olması gerektiği ve bunun artık mutlu sona ermesi gerektiğini milletin iradesine karşı gerçekleştirilen tüm çabaların girişimlerin sonuçsuz bırakılması noktasında artık milletin iradesinin tam egemen olduğu ve bunun bir anayasa ile güvence altına alındığı bir yeni Türkiye arzuluyoruz."

"Adıyaman bırakın cumhurbaşkanları, başbakanlarının gelişi bakanların gelişine alışkın bir şehir değildi. bakanlara dahi yabancılaşmıştı. Adıyaman sahipsizdir sözü bundan dolayıdır" diyen Aydın, "Ama şimdi ayda 3 bakanın geldiği günler oluyor. Cumhurbaşkanı Sincik'e gidecek, ilçesine gidecek. Ama bu hakikaten tarihi bir olay. Bunun çok iyi değerlendirilmesi lazım. Milleti ile birleşen bir cumhurbaşkanı milletin reyini ile iş başına gelen bir cumhurbaşkanı milletin için çalışıyor. İmkanı dahilen her yere gitmeye çalışıyor. Şuan bir kalemde toplam değeri 810 milyon olan 185 eserin açılışı yapılacak. Bir kalemde geçmişte Adıyaman'da bir ambulansın devir teslim törenin ne kadar şaşalı olduğunu görüyorduk. Biz bırakın tek başına açılışı zaten temel atmalar oluyorsa yapıyoruz. Türkiye'nin 3. Büyük köprüsünü açıyoruz. Türkiye'nin en önemli sağlık merkezlerini açıyoruz. Şuana kadar AK Parti iktidarın da 7.9 kat trilyonluk yatırım yapmışız. Adıyaman 1 milyonları bulamazken şimdi bu kadar büyük bir devasa yatırımlar yapılacak. Yeni dönemde daha çok yatırımlar yapılacak" dedi.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı (AGAD) İbrahim Aslan ise yaptığı açıklamada, "AK Parti gurup başkan vekilimiz Ahmet aydın ve ekibine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Seçim sürecinde 1 aydır sahada olan daha önce birkaç kez cemiyetimizi ziyaret eden Ak Parti grup başkan vekilimize yapmış olduğu seçim çalışmalarından dolayı kendilerine başarılar diliyoruz. Adıyaman'da bugüne kadar ki süren süreçte seçimle ilgili demokratik, barışçıl bir ortamda gidiyor. Biz bundan kalan 17 günlük seçim sürecinde aynı duyarlılığı göstermelerini istiyoruz. Adıyaman bir barış kenti Adıyaman bugüne kadar sorunlar ve sıkıntılarla anılmayan bir kent bundan sonraki süreçte de aynen devam etmesini temennimizdir. Çünkü kardeşliğin olduğu bir ilde sıkıntılar olduğunda olayların farklı boyutu gideceği inancındayız. Biz basın olarak bugüne kadar bu duyarlılığı gösterdik. Bundan sonraki süreçte de aynı duyarlılığı göstereceğimizi ifade etmek istiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan Agad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement