AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan, İHA'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan, İHA'ya Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın\'dan, İHA\'ya Ziyaret

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın, İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Ağrı İl Temsilcisi Ahmet Genç'i ziyaret etti.

31.05.2014 15:39  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma (AK Parti) Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ağrı İl Temsilcisi Ahmet Genç'i ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Ağrı'da bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İHA ve TSYD Ağrı İl Temsilcisi Ahmet Genç'i ziyaret ederek seçim süresince yapılan objektif haberlerden dolayı teşekkür etti. 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin iptal olmasının ardından Ağrı'ya geldiklerini ve aralıksız bir şekilde çalıştıklarını belirten Ahmet Aydın, "Seçimlerin tekrarlanmasıyla birlikte şehrimizde çok ciddi bir hareketlik var. İlimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi gezdik. Her kesimden insanımıza ulaşmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerden güzel ilgi ve alaka gördük. Muhteşem bir kucaklama gördük. Burada çok güzel dostluklar edindik. Ağrı gerçekten de çok misafirperver bir halk. Halkımızı yakından tanıdım ve sorunları yerinde gördük. Ağrı kalbimizde apayrı bir yer edindi. Ağrılılar şunu iyi bilsinler ki Artık Ağrı'nın bir milletvekili daha var. Herkese kapım sonuna kadar açıktır. Burada bizlere kapılarını açan ve misafir eden tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir seçimdir halkımız kendi iradesini mutlaka seçecektir. Bizler AK parti iktidarı olarak Ağrı'ya yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Ağrı'da geçmişte olduğu gibi bizleri destekleyecektir" dedi.

Seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ettiğini ifade eden İHA ve TSYD İl temsilcisi Ahmet Genç, "1 Haziran seçiminin ilimize, bölgemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın özgür bir şekilde oylarını sandıklara yansıtmasını temenni ediyorum. Sizler Ağrı'da güler yüzünüz ve kişiliğinizle bir iz bıraktınız Ağrı halkı sizi unutmayacaktır" şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyarete Aydın'ın yanı sıra, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan ve Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanı Alirıza Aydemir katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan, İHA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement