AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: "Sırtında Yumurta Küfesi Taşımayanların, Boş Vaatlerle Halkı... - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: "Sırtında Yumurta Küfesi Taşımayanların, Boş Vaatlerle Halkı...

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile sohbet- Cemiyet üyeleri ile sohbet- AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın konuşması - "(Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatleri) Sırtında yumurta küfesi taşımayanların boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha öncede 2 anahtar vadedip, milletin elindeki anahtarları alanlar oldu, bekara karı boşamak kolaydır"- "Sosyal devlet olmanın gereği, halka kömür yardımında bulunduğumuzda bize 'halkı dilenci haline getiriyorlar' diyen Kılıçdaroğlu şimdi bol keseden dağıtıyor" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini eleştirerek, "Sırtında yumurta küfesi taşımayanların, boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha öncede 2 anahtar vadedip, milletin elindeki anahtarları alanlar oldu, bekara karı boşamak kolaydır" dedi.

21.04.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile sohbet- Cemiyet üyeleri ile sohbet- AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın konuşması - "(Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatleri) Sırtında yumurta küfesi taşımayanların boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha öncede 2 anahtar vadedip, milletin elindeki anahtarları alanlar oldu, bekara karı boşamak kolaydır"- "Sosyal devlet olmanın gereği, halka kömür yardımında bulunduğumuzda bize 'halkı dilenci haline getiriyorlar' diyen Kılıçdaroğlu şimdi bol keseden dağıtıyor" AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini eleştirerek, "Sırtında yumurta küfesi taşımayanların, boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha öncede 2 anahtar vadedip, milletin elindeki anahtarları alanlar oldu, bekara karı boşamak kolaydır" dedi.Aydın, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçimden seçime halkın yanına giden bir parti olmadıklarını söyledi.7 Haziran'da yapılacak seçimin, 2023, 2053 ve 2071 hedefine ulaşmada mihenk taşı olacağını vurgulayan Aydın, "Kutsayan bir devlet anlayışından öte, milleti önemseyen bir siyasi gelenek oluştu. Dolayısıyla Türkiye'nin daha hızlı ve etkin karar alması için yeni anayasayla başkanlık sisteminin gerekli olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz" dedi. Aydın, kangren olmuş yaklaşık 150 yıllık sorunu çözme arefesinde olduklarını vurgulayarak, "Barış sürecini mutlu sona erdirecek parti, AK Parti'dir" dedi.Milli iradenin gasbedilmesine dönük birçok eylemle karşı karşıya kaldıklarını, millet iradesine karşı yürütülen her kalkışmanın karşısında duracaklarını anlatan Aydın, şöyle konuştu: "Bir taraftan romantik isimlerle anılan türlü türlü darbe planlarından tutun, parti kapatmaya kadar, Gezi Parkı eylemlerinden tutun, 17 - 25 Aralık operasyonlarına kadar, farklı zamanlarda farklı şekillerle karşımıza çıkan ve bu milletin iradesini yok saymaya çalışan birtakım elitistlerin, birtakım üst akıl hocalarının bu ülkenin siyasetini dizayn etmeye çalışmasını hep birlikte gördük."Aydın, açıkladıkları seçim beyannamesiyle yeni Türkiye vizyonunu 100 maddede ortaya koyduklarını söyledi.- CHP'nin seçim bildirgesiCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini de eleştiren Aydın, şunları kaydetti: "Sırtında yumurta küfesi taşımayanların boş vaatlerle halkı kandırmaya çalıştıklarını gördük. Daha öncede 2 anahtar vadedip, milletin elindeki anahtarları alanlar oldu, bekara karı boşamak kolaydır. Kemal Kılıçdaroğlu'nu aslında hesap uzmanı olarak biliyorum ama hesaptan anladığı da yok. Kılıçdaroğlu da şimdi gözünü hazinedeki paraya dikti. Sosyal devlet olmanın gereği, halka kömür yardımında bulunduğumuzda bize, 'halkı dilenci haline getiriyorlar' diyen Kılıçdaroğlu şimdi bol keseden dağıtıyor."

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: "Sırtında Yumurta Küfesi Taşımayanların, Boş Vaatlerle Halkı...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: 'Sırtında Yumurta Küfesi Taşımayanların, Boş Vaatlerle Halkı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement