AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Devletimiz PKK terörüne karşı çok kapsamlı bir mücadele veriyor.

13.09.2016 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Devletimiz PKK terörüne karşı çok kapsamlı bir mücadele veriyor. Allah'ın izni ile bu ülkenin geleceğini çok parlak kılacağız. AK Parti'nin misyonu ve hedefi bu." dedi.

Bostancı, Taşova ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlen bayramlaşma programlarına katıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) milletin iradesi sayesinde darbe girişiminde başarılı olamadığını dile getiren Bostancı, "Halkımızın, milletimizin sokakta çıplak yumrukları ile tanklara, zırhlı araçlara ve uçaklara müdahale etmesi ile bu çete darbede başarılı olamadı. Bu çete ile 17-25 Aralık darbesinden sonra çok kararlı bir şekilde mücadele yürütüyoruz." diye konuştu.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a yapılan soruşturma ile FETÖ'nün gerçek yüzünü göstermeye başladığını belirten Bostancı, şunları kaydetti:

"Bu hareket altı cemaat üstü cerahat olan bir hareket. Bu mücadele hukuk temelinde yürüyecek.Suçlu olan ile masum olanı ayırt etmek bizim boynumuzun borcu. Kurunun yanında yaş yanmayacak. Türkiye PKK ve DEAŞ terörü en başta olmak üzere terörle mücadele ediyor. Ortadoğu'da son yaşanan olaylardan sonra PKK kendisine yeni bir trend çizmiş. Küresel güçlerin lejyonu olma istikametinde bir misyon. 2015 yılından itibaren bazı kasaba ve şehirlerde devrimci halk savaşı dedikleri bir strateji ile hendek stratejisi yarattılar. Bundan orada yaşayan Kürt kökenli vatandaşlarımız huzursuz oldu. Yüzbinlerce insan o alçakların yüzünden yerinden, yurdundan oldu ve şimdi devlet o yaraları sarmak için uğraşıyor. Devletimiz PKK terörüne karşı çok kapsamlı bir mücadele veriyor. Allah'ın izni ile bu ülkenin geleceğini çok parlak kılacağız. AK Parti'nin misyonu ve hedefi bu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Bostancı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement