AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Anneler varlıkları ile ailelerine, çocuklarına güç katar çünkü anne sığınılacak sıcak bir kucaktır.

06.05.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Anneler varlıkları ile ailelerine, çocuklarına güç katar çünkü anne sığınılacak sıcak bir kucaktır." ifadesinde bulundu,

Turan, pazar günü kutlanacak Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, annelerin fedakarlık, sevgi ve merhamet duygularını temsil eden en değerli varlıklar olduklarını vurguladı.

Annelerin çocukların yetişmesinde, aile birliğinin korunmasında çok kıymetli bir sorumluluk üstlendiğine işaret eden Turan, mesajında şunları kaydetti:

"Anneler varlıkları ile ailelerine, çocuklarına güç katar çünkü anne sığınılacak sıcak bir kucaktır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir anlayışın anneliği çok özel bir yere konumlandırdığı aşikardır. Bize düşen görev hayatlarını ailelerine ve çocuklarına adayan annelerimize özel bir ilgiyle ona duyduğumuz saygı ve sevgiyi dile getirmemiz, ortaya koymamızdır. Karşılıksız sevginin timsali annelerimize hürmet konusunda gelecek nesillerimize örnek bir tutum içinde olmalıyız. Bu düşüncelerle tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement