AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar.

23.08.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar." dedi.

Turan, Memur-Sen Çanakkale İl Temsilciliğini ziyaretinde, sendika üyelerine Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine karşı gösterdikleri direnişe teşekkür etti.

Sendikaların daha ilk dakikadan itibaren meydanlara çıkarak vatandaşlara çağrıda bulunduğunu hatırlatan Turan, "Sendikalarımız demokrasinin yanında durdular. Daha evvel 28 Şubat'ta darbecilerin yanında durmuş sendikalara büyük bir ders vererek milli iradeden yana tutum sergilediler." diye konuştu.

Turan, FETÖ'nün devlete sızmasının yanında sivil toplum alanını da boş bırakmadığını belirterek, "FETÖ, milli iradeden yana saf tutan sendikalara da sızmaya çalıştı. Burayı kendi çıkarları için kullanmaya başladılar. Ancak vatanperver sendikalarımız buna izin vermedi. Ancak ondan sonradır ki kendi sendikalarını kurdular." ifadelerini kullandı.

Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye iadesi konusuna da değinen Turan, şöyle konuştu:

"Nasıl ki Fransa'da bir DAEŞ lideri kendisine tahsis edilen büyük bir çiftlikte hayatını sürdüremeyecekse, aynı şekilde ABD'de de bir terör örgütü lideri böyle korunaklı bir yerde yaşayamaz. Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar. Terörün iyisi, kötüsü yoktur. Yüzlerce insanımızı bombalayarak şehit eden bir terör örgütü liderine sahip çıkmayı Türkiye kamuoyuna nasıl anlatacaklar?"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement