AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale herhangi bir şehir değil. Tarihiyle, turizmiyle bambaşka bir diyar. Çanakkale'den tarımı alın turizm var, turizmi alın tarih var, tarihi alın sanayimiz var.

31.03.2017 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale herhangi bir şehir değil. Tarihiyle, turizmiyle bambaşka bir diyar. Çanakkale'den tarımı alın turizm var, turizmi alın tarih var, tarihi alın sanayimiz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım şehitlerimize, gazilerimize, bize sahip çıkan milletimize karşı borcumuzu ödeyemeyiz." dedi.

Turan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu binasının temel atma törenine katıldı.

Konuşmasında, halk oylaması nedeniyle yoğun şekilde çalıştıklarını, memleketi karış karış gezdiklerini belirten Turan, "Sabah Karabiga'daydık, ardından Gümüşçay'daydık. Şimdi buradayız. Boğaz köprüsü, OSB gururumuz. Samimiyetle söylüyorum üniversitemizin her açılışına, her temeline katılmayı ve sizlerle beraber olmayı istiyoruz. Buraları ve üniversitemizi seviyoruz." diye konuştu.

Çanakkale'nin çok özel bir kent olduğunu vurgulayan Turan, şöyle devam etti:

"Çanakkale herhangi bir şehir değil. Tarihiyle, turizmiyle bambaşka bir diyar. Çanakkale'den tarımı alın turizm var, turizmi alın tarih var, tarihi alın sanayimiz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım şehitlerimize, gazilerimize, bize sahip çıkan milletimize karşı borcumuzu ödeyemeyiz. Biz çalışmaktan yorulmayacağız. Dönüp arkamıza baktığımızda en büyük hatıralarımızın bu eserler olduğunu göreceğiz. Her karış toprağında çalışmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Makamlarımız gelip geçer, baki kalan hatıralarımızdır."

Ardından Turan, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile butona basarak binanın temelini attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement