AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Türbe Ziyareti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Türbe Ziyareti

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki'deki "İki alatlı Türbesi"ni ziyaret etti.

11.07.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki'deki "İki alatlı Türbesi"ni ziyaret etti.

Turan, Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Engin ile belediye tarafından bakım ve onarım çalışması yapılıp, yeniden düzenlenen türbeyi gezdi.

Kendisinin küçük yaşlarda türbenin bulunduğu alana gelip, ziyaret ettiğini belirten Turan, "Çok kütü durumdaydı. Belediyemiz sahip çıkarak yeni düzenleme yapmış. Önemli hatıralardan bir tanesi şu an içinde bulunduğumuz alan. Buraların yüzyıllar önce fethedilmesi sırasında iki kahraman askerimizin gelip burada şehit olduğu hep anlatılırdı biz daha çocuk yaşlardayken." dedi.

Turan, bölgenin yeniden düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Belediyemiz alt yapı ve yol çalışmasını yapmış. Kaybolma aşamasındaki iki şehit mezarımızı, kabristanımızı tekrar ziyarete açmış. Ben tüm Çanakkalelilerin burayı görmesini tavsiye ediyorum. Çünkü o insanların hatıralarıyla beraber Çanakkale'yi biz vatan yaptık. 100 yıl önceki Çanakkale Savaşları'ndan çok daha eski insanların gelip buralarda bizler için savaştığını hep beraber görmüş olduk." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Türbe Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement