Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum" - Son Dakika
Politika

Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum"

Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum" Turan: "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun hatta tüm parti Genel Başkanları'nın aday olmasını canı gönülden isteriz.

08.12.2020 13:29  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum"

Turan:

"Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun hatta tüm parti Genel Başkanları'nın aday olmasını canı gönülden isteriz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan yapan, operasyonla 'partinin başına geçmeyeceğim' demesine rağmen, geçiren iradenin adaylığına izin vermeyeceğini düşünüyoruz"

ANKARA - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun hatta tüm parti Genel Başkanları'nın aday olmasını canı gönülden isteriz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan yapan, operasyonla 'partinin başına geçmeyeceğim' demesine rağmen, geçiren iradenin adaylığına izin vermeyeceğini düşünüyoruz" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı'na adaylığına ilişkin olarak konuştu. Turan, CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisinden ilk defa Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin ifadeler duyduklarını belirterek, "Kendisini değerlendirince gördük ki, konuşmanın heyecanıyla, AK Parti milletvekillerimizin 'Madem o kadar hükümet kötü, o zaman aday ol' demesi üzerine heyecanla verdiği bir kararla karşı karşıyayız. Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nun hatta tüm parti Genel Başkanları'nın aday olmasını canı gönülden isteriz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu Genel Başkan yapan, operasyonla 'partinin başına geçmeyeceğim' demesine rağmen, geçiren iradenin adaylığına izin vermeyeceğini düşünüyoruz. Kılıçdaroğlu'nun şimdiye kadar hiçbir seçimde Cumhurbaşkanlığına aday olmasından yola çıkarak, tekrar yeni dönemde aday olmayacağını düşünüyoruz. Ancak kendisi, partisi aday olacağını ortaya koyuyorsa, bundan keyif alırız. Bu işin kürsü heyecanıyla anlık bir açıklama olduğuna inandığımdan dolayı diyorum ki; Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, sözünün arkasında durabiliyorsa, Çanakkale vekili Bülent turan olarak onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum" değerlenhdirmesini yaptı.

Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023\'te Cumhurbaşkanlığı\'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bülent Turan: Sayın Kılıçdaroğlu 2023'te Cumhurbaşkanlığı'na adayım diyorsa, ben de onun kadar demokratik hakkımı kullanacağımı ifade etmek istiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement