AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın Twitter Hesabı Ele Geçirildi - Son Dakika
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın Twitter Hesabı Ele Geçirildi

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Twitter hesabının ele geçirilmesiyle ilgili yasal işlem başlatılacak.

18.07.2014 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Twitter hesabının ele geçirilmesiyle ilgili yasal işlem başlatılacak.

AK Parti Grup Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Ünal'ın, Twitter hesabının başka şahıslarca ele geçirildiği belirtilerek, bu hesaplardan gönderilen bilgilerin Ünal ile hiçbir alakasının olmadığı kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu şahıslarla ilgili yasal işlem başlatılacağı bildirildi. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'ın Twitter Hesabı Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor
    00:33 Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayındır Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Uğur Demirezen'in mitinginde yaptığı konuşmada, İzmir'i çağlar atlatmayı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmayı hedeflediğini belirtti. Dağ, ayrıca Ankara'da yürütecekleri mesai sonucunda Bayındır'a yeni bir hastane yapacaklarını müjdeledi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığına layık görüyordunuz, ne oldu da genel başkanlığa layık görmediniz?'
    00:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığına layık görüyordunuz, ne oldu da genel başkanlığa layık görmediniz?'

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu'da yaptığı konuşmada eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, muhalefetin tutarsızlığını vurguladı. Tunç, ayrıca AK Parti'nin icraatlarını ve emeklilerin yanında olduğunu belirtti.

  • İçişleri Bakanı: Türkiye'de 92 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu
    00:24 İçişleri Bakanı: Türkiye'de 92 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşarak, Türkiye'de 92 milyar liralık mal varlığına el konulduğunu açıkladı. Yerlikaya, organize suç örgütlerine ait taşınır mal varlıklarının İstanbul Emniyetine tahsis edildiğini belirtti. Ayrıca, bakan, demokratik bir şölene hazırlandıklarını ve arsızlarla, hırsızlarla mücadelede elbirliği yapılması gerektiğini vurguladı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı
    00:19 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir dizi programa katıldı. Karaaslan, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül, AK Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Ali Faik Çamurcu ve partililerle bir araya geldi. Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart Pazar günü milletin emanet ettiği oyların sandıkla buluşma günü olduğunu belirterek, 'Pazar günü inşallah bu şehri kimlerin yöneteceğinin belirlendiği ve 5 yıl telafisi olmayacak bir sürecin şekillendiği gün. Pazar günü AK Parti'mizin, Cumhur İttifakı'mızın emeğinin, çalışmasının neticesini alacağımız gün. Sizlerden en büyük ricam, bugün ne yapabiliyorsak, kime ulaşabiliyorsak, aklımızda kim kaldıysa ona ulaşma zamanı. Çünkü bu işin telafisi yok.' dedi. Daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül için destek istedi. Karaarslan, Adnan Menderes Parkı'nda da kadınlarla bir araya geldi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İSKİ skandalı CHP'yi sandığa gömecek
    00:06 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İSKİ skandalı CHP'yi sandığa gömecek

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu'nun Cide ilçesinde yaptığı konuşmada, CHP'ye sert eleştirilerde bulunarak, İstanbul'un İSKİ skandalının CHP'yi sandığa gömdüğünü ve bu para kulelerinin CHP'yi sadece İstanbul'da değil, bütün Türkiye'de sandığa gömeceğini söyledi.

  • ABD, İsrail'e milyarlarca dolarlık askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi
    00:01 ABD, İsrail'e milyarlarca dolarlık askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi

    ABD, İsrail'e Gazze Şeridi'ne yönelik operasyon için milyarlarca dolar değerinde askeri mühimmat ve savaş uçağı transferine izin verdi. Silah paketi, MK-84 ve MK-82 bombaları ile 25 adet F-35'i içeriyor. İsrail'in kendini savunma hakkını desteklemeye devam eden ABD, yıllık 3,8 milyar dolar askeri yardım yapıyor.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, canlı yayında gündemi değerlendirdi Açıklaması
    23:59 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, canlı yayında gündemi değerlendirdi Açıklaması

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Döviz ihtiyacımızın azaldığı, döviz finansmanına erişim imkanının arttığı bir dönemdeyiz.

  • Binali Yıldırım: Pandemi Sonrası Dünya Ekonomisi Küçülüyor
    23:56 Binali Yıldırım: Pandemi Sonrası Dünya Ekonomisi Küçülüyor

    Kocaeli'de katıldığı iftar programında pandemi sonrasında dünyanın dengesinin bozulduğunu belirten eski Başbakan Binali Yıldırım, "Dünya ekonomik olarak küçülüyor, çünkü üretim miktarları azaldı.


Advertisement