AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

16.01.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Gümüşhacıköy Öğretmenevi toplantı salonundaki toplantıda, il ve ilçelerde istişare toplantılarını düzenlediklerini söyledi.

Burada belediye başkanları, muhtarlar, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ihtiyaçlarını dinlediklerini anlatan İpek, "Amasya merkezi ve Taşova ilçesinden sonra Gümüşhacıköy'deyiz. 2016 bütçesi kapatıldı. Bu bütçeden Amasya ve ilçeleri de en iyi şekilde yararlanacak" dedi.

İpek, 2016 yılının sorunlarının çözüleceği, iş üretilen, hizmet yapılan bir yıl olacağını dile getirerek, "Milletvekilleri, muhtarlar, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları, kurum müdürleri belli bir dönem için seçiliyor ve bu zaman içerisinde yöresine, bölgesine köyüne hizmet etmesi gerekiyor. Anayasa'ya baktığımızda, ülkenin belirli bir kaynağı var ve bunun sizlere hizmet olarak sunulması gerekir. Bunun için yöneticilerin seçilmesi gerekir ve bu yöneticiler tarafından ülkenin kaynakları halka hizmet olarak dönecektir" ifadelerini kullandı.

İhtiyaçların sonsuz, kaynakların sınırlı olduğuna dikkati çeken İpek, Gümüşhacıköy'ün de ihtiyaçlarını belirleyip bunları yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğinin altını çizen İpek, bu önemli süreci büyüyerek, kalkınarak, güçlenerek geçirmek istediklerini, bu açıdan toplantıların faydasını gördüklerini vurguladı.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, kurum müdürleri, muhtarlar ile partililerin katıldığı toplantı, konuşmaların ardından bir süre daha basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement