AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse Açıklaması

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, "AK Parti kongreleri her zaman şölen havası içinde geçmiştir.

19.05.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, "AK Parti kongreleri her zaman şölen havası içinde geçmiştir. Kongremizin yine demokrasi havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız." dedi.

Köse, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, AK Parti'nin daha ileriye gitmesi, ilkelerinin daha çok pekişmesi ve çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece kıymetli çalışmalara imza attığını belirtti.

AK Parti'nin bundan sonraki süreçte de yeni genel başkanı ve başbakanı ile aynı çalışmaları gayretle sürdüreceğini ifade eden Köse, şunları kaydetti:

"Bu önemli makamların kıymetini ve değerini Ak Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman şölen havası içinde geçmiştir. Kongremizin yine demokrasi havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Bu vesile ile kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."

Toplantıda, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Köse Belediye Başkanı Şerif Bayraktar ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Köse Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement