AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın Açıklaması

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın Açıklaması

"Sosyal devlet anlayışında sınır yoktur"

17.09.2014 09:15  Güncelleme: 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, sosyal devlet anlayışında sınır olmadığını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane'ye son 12 yıl içerisinde Aile ve Sosyal Politikalar kapsamında 134 milyon lira ödenek gönderildiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin sosyal bir hukuk devleti olduğunu ifade eden Aydın, şöyle devam etti:

"Bu doğrultuda engellilerden yaşlılara, sigortasını ödeyemeyenden evine bakım yaptıramayana, yeşil kartlıdan genel sağlık sigortasına kadar her yerde ve her zaman vatandaşın yanında olduk. Etkin, verimli ve daha hızlı hizmet sunmak amacıyla sosyal yardım hizmet ve alanındaki bütün kurum ve kuruluşlarımızı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde tek çatı altında birleştirdik. Bununla kadınları, çocukları, yoksulları, şehit yakınlarını, gazileri, yaşlıları ve engellileri kapsayan çalışmalar AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirildi."

Vatandaşların daha kaliteli bir hayat sürebilmesi için kapsayıcı sosyal yardım ve sosyal destek programlarının hayata geçirildiğini, engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara, muhtaç asker ailelerine yönelik sosyal yardım politikalarını desteklediklerini aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda devlet her yerde ve her zaman vatandaşın yanında oldu. İlimize kazandırmış olduğumuz rehabilitasyon merkezinin yanı sıra engelsiz yaşam merkezi çalışmalarımız da sürmekte. Proje çalışmaları sürüyor. Proje çalışması tamamlandığında aynı yerde engelsiz yaşam merkezinin de ihalesi yapılacak. Köyde, mezrada, ilçede, beldede sosyal devletin ulaşması gereken her kim varsa ulaşmak bizim hükümetimizin görevidir. Sosyal devlet anlayışında sınır yoktur." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement