AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'den Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'den Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün\'den Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri oy oranı ile Türkiye üçüncüsü olan Gümüşhane’yi ziyaret ederek hemşehrilerine teşekkür etti.

15.08.2014 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri oy oranı ile Türkiye üçüncüsü olan Gümüşhane'yi ziyaret ederek hemşehrilerine teşekkür etti.

Yapmış olduğu ziyaretlerde Milletvekili Üstün "Bu başarıda şüphesiz teşkilatlarımızın her birinin emeği çok fazladır. Bu sonuç teşkilatlarımızın olduğu gibi halkımızın da Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'a sonsuz sevgisini ve teveccühünü ortaya koymuştur. Şahsım ve partim adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim çalışmalarında "Herkes kendine yakışan kişiye oy vermeli" dediğini hatırlatan Üstün "Tepeden inme, çatıdan gelme adaylara milletimizin destek vermeyeceğini biliyorduk, nitekim seçimin sonucu da dediğimiz gibi oldu. Gümüşhaneli kendine yakışanı yaptı. Kendine yakışan adaya oy verdi. Milletle gönül gönüle olan, halktan kopmayan adaya oy vererek Cumhurbaşkanı'nı seçti. Türkiye'de ilk olarak halkın tam iradesi ile Cumhurbaşkanımız seçildi. Milletimize hayırlı olsun. Bu anlamda tüm hemşerilerime ve bu başarıyı elde etmemizde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Üstün, hafta boyunca Gümüşhane ve çevre illerde programına devam ederek ziyaretlerini gerçekleştirecek. Milletvekili Üstün, bugün Kelkit'te esnaf ziyareti ve halk toplantısı yaptı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'den Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement