AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den 'Toplum Yararı' İçin Teşekkür - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den 'Toplum Yararı' İçin Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün\'den \'Toplum Yararı\' İçin Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İş Kurumu’nun (İş-Kur) Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Gümüşhane’ye almış oldukları 300 kişilik ek kontenjan için ilgililere teşekkür etti.

21.01.2015 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İş Kurumu'nun (İş-Kur) Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Gümüşhane'ye almış oldukları 300 kişilik ek kontenjan için ilgililere teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Feramuz Üstün "İşsizlik sorununun giderilmesi için AK Parti iktidarları dönemlerinde oluşturulan önemli projelerden olan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Gümüşhane'ye 2014 yılı içerisinde gerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik bey ve İş Kur Genel Müdürümüz Nusret Yazıcı ile görüşmelerimiz neticelerinde öncelikle mevcut kontenjana 100 ek kişi eklettirerek özellikle belediyelerimizin ağaç dikme mevsimindeki iş gücü ihtiyacının karşılamasını sağladık. Daha sonra 2014 -2015 yılı kapsamı için Gümüşhane'de yaşayan bin işsiz vatandaşımızın yararlanacağı projemizi onaylattırdık. Gerek il müdürlüğümüzün gerekse AK Parti il, ilçe teşkilatlarımızın ek kontenjan taleplerinin karşılanması için Bakanımız ve

İş-Kur Genel Müdürümüzle görüşmelerimiz neticesinde 300 Gümüşhane'li vatandaşımızın daha yararlanacağı ek bir kontenjan artırımı yaptırdık. Gümüşhane ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın özellikle birincil ihtiyacı olan işsizlik hususundaki titiz ve ısrarlı takipleri sebebiyle öncelikle İl Başkanımız Hakkı Gündüz ve teşkilat mensuplarımızın, Belediye Başkanımız Ercan Çimen'in, ilçe ve belde teşkilatlarımızın, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızın, ilçe ve belde belediye başkanlarımızın hakkını teslim etmemiz gerekiyor. Her ne yatırım için gidersek gidelim bizi her zaman olumlu karşılayan Bakanımız Sayın Faruk Çelik beye, Bakan yardımcımız Sayın Halil Etyemez Beye, İş Kurumu Genel Müdürümüz Nusret Yazıcı beye ve il genelinde bu projelerin pratiğe dönüşümünü sağlayan il müdürümüze teşekkür ediyor, Gümüşhaneli hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den 'Toplum Yararı' İçin Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement