AK Parti Güzelbahçe'de Tek Yürek - Son Dakika
Yerel

AK Parti Güzelbahçe'de Tek Yürek

AK Parti Güzelbahçe\'de Tek Yürek

AK Parti Güzelbahçe Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısında 4 belediye başkan aday adayı, "Kim aday olursa olsun birlikte çalışacağız" sözü verdi.

23.11.2013 23:05  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın da katıldığı AK Parti Güzelbahçe Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı'nda dört belediye başkan aday adayı da kim aday olursa olsun "Birlikte çalışacağız" sözü verdi.

AK Parti Güzelbahçe Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı Güzelbahçe Şirincan Restaurant'ta kahvaltılı yemek eşliğinde yapıldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar, Güzelbahçe'den sorumlu İl Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Ölmez, İzmir İl Yarımada Koordinatörü Veysel Güldoğan, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları ilçe koordinatörü Bahar Erhan ve AK Parti Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı Perihan Baranlı'nın da katıldığı toplantı, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahrıman'ın açılışı konuşması ile başladı. Coşkulu kalabalığın katıldığı toplantıda konuşan Kahrıman "Bu defa mutlaka ama mutlaka Güzelbahçe'yi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız. Bunun için gece gündüz çalışmaya hazırız ve çalışıyoruz." dedi.

Daha sonra ise sırası ile AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan aday adaylar Vasfi Çakıroğlu, Cem Kavur, Bahar Ballı ve Hakan Yıldırım kendilerini tanıtan beşer dakikalık konuşmalar yaptılar. Konuşmaların ardından söz alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Çihat Akay bu defa İzmir'i almaya kararlı olduklarına dikkat çekerek şunları söyledi;

"Bizler AK Parti iktidarının neler yaptığını kapı kapı anlatabilir isek inanıyorum ki başarı kendiliğinden gelecektir. Yeter ki dersimizi iyi çalışalım. Bu seçim Türk siyasi hayatında önemli yere sahip olacak bir seçim olacaktır."

Toplantı sonrasında tüm adayları kürsü önüne çağıran İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Biliyorum sizler Türkiye'ye örneksiniz. Aday adaylığınızda dahi hep birlikte çalışıyorsunuz. Zaten sözünüz var ama bir kez daha herkes duysun istiyorum. Aday olmasanız dahi tek bir yere yumruk vurmaya söz veriyor musunuz ?" diye sordu. Her aday adayından "Evet sonuna kadar birlikte olacağız" sözünü alan Akay, "Şimdi bir kez daha kararlı olduğunuz ortaya çıktı. Bu kararlılıkla biz Güzelbahçe'yi alacağız." şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Güzelbahçe'de Tek Yürek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement