AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter Açıklaması

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter Açıklaması

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek başkanlık sistemi konusunda ilçe halkını bilgilendirmek için kapı kapı geziyor.

01.12.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek başkanlık sistemi konusunda ilçe halkını bilgilendirmek için kapı kapı geziyor.

AK Parti tarafından hazırlanan başkanlık sistemine ilişkin anayasa değişikliği paketi ile ilgili görüşmeler partiler düzeyinde sürerken, vatandaş da sistemin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, ilçe halkının başkanlık sistemi konusundaki bu merakını gidermek, sistemle ilgili tereddütleri varsa ikna etmek için başlattığı çalışmalarını Huriye Biter başkanlığında aralıksız sürdürüyor.

Harran'a başkanlığı anlatıyor

Başkanlık sistemi tartışmalarının başladığı ilk günden beri Harranlılara başkanlığı anlatan AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, gerek ev toplantıları gerekse iş yeri ziyaretlerinde ilçe halkının sorularını yanıtlıyor. Özellikle kadınlar ile sık sık bir araya gelen Biter, bir yandan mevcut parlamenter sistemin eksiklerine dikkat çekerken, diğer yandan başkanlık sisteminin ülkemize kazandıracaklarını anlatıyor. Biter, konuşmalarında, mevcut parlamenter sistemin tıkandığını, Türkiye'nin bu sistemle yoluna devam etmesinin artık mümkün olmadığını yaşanmış örneklerle dile getiriyor.

İstikrar kalıcı hale gelecek

Ziyaretlerde kırmızı gül dağıtan Huriye Biter, ülkenin geleceği için istikrarın önemine vurgu yaparken, "Ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmışlık düzeyini daha üst seviyelere çıkarabilmesi, yatırım kararlarını daha hızlı alıp hayata geçirebilmesi, terör unsurlarıyla çok daha güçlü ve etkili bir şekilde mücadele yürütebilmesi için mutlak istikrara ihtiyacı var. Başkanlık sistemi sayesinde koalisyonlarla yönetilen, zayıf iktidar dönemleri tarihe karışacak. Ülkemizde istikrar kalıcı hale gelecek. Başkanlık sistemi her alanda Türkiye'nin önünü açacak" sözleriyle başkanlığın Türkiye için artık olmazsa olmaz bir sistem olduğunu belirtiyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement