AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, - Son Dakika
Yerel

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter,

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter,

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, milli iradeyi teslim almak isteyen cuntacı zihniyetin karşısında dimdik duran Türk milletinin, demokrasi destanı yazdığını söyledi.

18.07.2016 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, milli iradeyi teslim almak isteyen cuntacı zihniyetin karşısında dimdik duran Türk milletinin, demokrasi destanı yazdığını söyledi.

Huriye Biter, yaptığı açıklamada, ülkemizin, 15 Temmuz gecesi yaşanan alçakça kalkışma nedeniyle büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü belirtti. Biter, "O gece gözü dönmüş hainlerce bombalanan sadece binalar değil milletimizin iradesi, demokrasimiz, bağımsızlığımız ve ülkemizin yarınlarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen ve onuruna sahip çıkan Türk milletinin, Türkiye'yi büyük bir beladan kurtardığını ifade eden Biter, "Tankların ve kurşunların önüne kendilerini siper eden milletimiz, onuruna sonuna kadar sahip çıkmıştır. Ülkemizin göz bebeği Türk Silahlı Kuvvetleri içinde çöreklenen hainlerin Türk demokrasisine, Cumhuriyete karşı indirmek istediği darbe, halkın kararlı duruşu sayesinde önlenmiştir. Darbe girişiminin olduğu gece ve sonrasında sokağa dökülen milletimiz, demokratik ve büyük Türkiye'ye olan inancını tüm dünyaya haykırmıştır" dedi.

Halkın iradesi ve demokrasiye karşı yapılan darbe girişimlerinin hiçbir şartta kabul edilemeyeceğini kaydeden Biter, "Halkı kurşunlayan, TBMM'yi bombalayan, askeri ve polisi gözünü kırpmadan katleden darbecilerin kanlı girişiminin önlenmesi, ülkemizin yarınları ve demokrasimiz adına hayati önem taşımaktadır. Ülkemizin birliğine kast eden menfur kalkışmayı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Milletimizin bu birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, bu tür hain emelleri olan mihraklara fırsat vermeyeceğine olan inancımız tamdır" şeklinde konuştu.

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, devleti ele geçirmeye, halkın geleceğine ipotek koymaya kalkışan bu tür zihniyetlerle dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kararlılıkla mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Bu vesileyle demokrasimizi koruma adına canlarını feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, aziz milletimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement